Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jul/101

Erg warm en benauwd……

Zaterdag 3 Juli
Vroeg opgestaan en het was weer erg benauwd en vies warm en we besloten dus meteen na ontbijt en koffie de boodschappen te doen.
Lianno had nog regenkleding nodig en wat andere dingen zoals schoenen voor kamp en dus op naar de Scapino en door naar Etos voor anti muggenstick.
Het was er allemaal en we hebben nog gekeken naar nieuwe vlaggetjes van oranje maar die zijn overal uitverkocht helaas, maar gelukkig hebben wij er al veel hangen.
In de middag lekker thuis dieren verzorgt, reusjes los en toen kwam het onweer en regen, heerlijk verkelend en zeer goed voor de tuin.
We keken gezellig voetbal en Tour de France en hebben heerlijk quiche gegeten.
Na het eten nog wat geoefend met Lianno en zijn lezen, rekenen en schrijven, Lianno is zelf helemaal niet blij met zijn rapport die vermeld dat hij deels nivo klas 4 is en daar baalt hij dus van, want volgens zijn zeggen is dat niet goed en moet het groep 5 zijn.
Kortom hoe het zit weet ik niet horen we nog wel maar voor nu heb ik op verzoek van Lianno oefenbladen van internet gehaald en zit hij zelf nu heel veel te oefenen met schrijven, lezen en rekenen.
Ik heb op de groep wel gevraagd hoe het zit met groep 4 en gevraagd of hij nu naar groep 5 gaat maar daar was geen antwoord op en eerlijk gezegd vind ik het ook knap ingewikkeld al die groepen, vroeger was het gewoon klas 1 tot en met 6 en klaar was je nu is het groep 1 tot en met 8 en geen idee hoe die verdeeld zijn.
Daarnaast is het ingewikkeld omdat speciaal onderwijs weer andere indelingen heeft alle groepen hebben dan A of B erbij en ik hoor het na de zomer wel, nu eerst vakantie.
Lianno ging douchen en we hebben toen gezellig met zijn drietjes zijn koffer ingepakt voor Heppie kamp.
Lianno lag netjes om 20.45 uur op bed, morgen wil hij vroeg want hij moet goed slapen omdat hij maandag op Heppie kamp gaat en hij vind het erg spanend.
Johannes en ik hebben nog een voetbalwedstrijd gekeken en gaan nu ook lekker douchen en slapen, het is nog erg benauwd in huis.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Lianno ik wens je heel veel plezier op Heppie kamp!

    Groeten van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.