Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jun/101

Laatste dag van juni

Woensdag 30 Juni
De laatste dag van de maand en ik heb een slechte nacht gehad, pfff en dan duurt het wel lang hoor.
De schilders kwamen alweer vroeg en moesten verplicht pauze houden tijdens een korte maar heerlijke regenbui.
Er komen veel mails en echte kaarten binnen ivm het overlijden van Gizmo en dat vinden wij erg fijn, het zal een tijd gaan duren voor we er echt overheen zijn, maar alle lieve reacties en steunbetuigingen waarderen wij heel erg.
De dag is rommelig ik verzorg de dieren, doe mijn huisje en ben erg moe na weer een slechte nacht, in de middag heb ik dan infuus en dus kan ik dan 4,5 uur lekker zitten en niets doen.
De schilders en onderhoudsmedewerkers zijn klaar en ik ben er blij om, ik was ze meer dan zat hun rare muziek en van alles door elkaar, het geschreeuw en de herrie van de apparatuur en daarbij vind ik het nog lelijk gedaan ook, maar dat is bijzaak dat moet nog allemaal mooi optrekken, ja ja na 2 dagen we zullen zien.
Omdat de schilders het niet doen hang ik zelf ons naambordje en verlicht huisnummer weer op en in de avond hangen Johannes en ik samen de vlaggetjes weer gezellig op, morgen kunnen de grote vlaggen weer aan de balkonhek dan is het helemaal klaar voor vrijdag.
We bellen met Lianno, maar die zit ook niet helemaal goed in zijn vel momenteel en daarbij was hij heerlijk aan het voetballen en dus geen zin om echt te kletsen, maar goed dat kan en mag dan ook wel een keer en vrijdag halen we hem op voor de vakantie.
Ik ben nog leuke dingen aan het plannen voor de vakantie en er staan al veel leuke dingen op schema dus dat komt helemaal goed.
Ik werd ook nog gebeld want aanstaande dinsdag gaan we kennis maken met ons contactpersoon cq begeleidster van Pleegzorg en is het afrondende gesprek met de dames van het onderzoek en dan is het helemaal rond, dus als alles goed gaat zijn we vanaf dinsdag officieel Lianno zijn netwerkpleegouders.
We hebben een rustige avond en kletsen veel en rommelen hier en daar wat, Johannes deelt levend voer uit en dan gaan we nu maar douchen en naar bed.
Ook Johannes heeft last met slapen en dat komt ook door de warmte, maar goed na vandaag kan ik alles luchten zonder dat ik steeds moet opletten of de werklui wel om de katten denken.
Tot slot Yvon heel veel succes morgen tussen 16-17 uur met je herhaling cq opfrisrijles en geen zorgen ik zal binnen blijven hoor Pa zoals je me leuk aanraadde op mijn antwoordapparaat, Yvon laat je niet gek maken door die ouwe, je hebt je roze papiertje niet voor niets dus even wat bijschaven en dan ruzie maken over wie er achter het stuur mag LOL.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Een geweldig vooruitzicht dat Lianno de hele vakantie komt. Wat fijn als het dinsdag eindelijk officieel is dat jullie netwerkpleegouder zijn.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.