Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27jun/100

Hele warme zondag……

Zondag 27 Juni
Ik was al vroeg wakker en heb heel slecht geslapen en dat komt omdat ik me grote zorgen maak om Gizmo, situatie vandaag blijft gelijk geen verbetering en dus geen wondertje, maar wie weet hij heeft pas 3,5 dag medicatie gehad dus kan nog alle kanten op.
Lianno vindt het erg moeilijk dat Gizmo zo ziek is, het was zijn maatje en lievelingskat en tja Gizmo sliep altijd bij hem op de kamer.
Na het ontbijt mocht Lianno even zijn Facebook spel Petville spelen, is mijn spel eigenlijk want Lianno heeft natuurlijk geen Facebook, maar hij speelt het en ik hou het bij als hij er niet is.
Lianno zijn moeder moest er om 10 uur zijn, maar was er om half 11 nog niet en Lianno begon te balen en zei heel droog zal de bus wel gemist hebben..
Ik ben gaan bellen toen bleek er foutje in communicatie te zijn geweest en kwam ze dus meteen naar Lelystad, ze was er uiteindelijk om 12 uur.
Lianno ging met haar naar haar moeder en ze kwamen om half 3 terug, snel afscheid nemen en op naar Driebergen, onderweg tranen over Gizmo en we hebben op de groep afgesproken dat we hem morgen even extra bellen om te vertellen wat de dierenarts heeft gezegd.
Morgen krijgen we de uitslagen namelijk van de extra uitgebreide bloedonderzoeken maar hoe laat weet ik dus niet, erg spannend.
Op de groep even zitten napraten met koffie en vervolgens terug naar huis, vrijdag halen we Lianno op en dan blijft hij 3 weken.
Wij hebben nog gerommeld in de tuin, was gedaan, huisje gedaan, lekker op terras gezeten met de reusjes, maar moet wel zeggen dat ik erg veel last had van de warmte zelfs onder de parasol.
Na het eten en voetbal heb ik de tuin gesproeid en de pergola voor ook, want die kunnen nu wel wat water gebruiken, alles doet het wel; erg goed.
Verder even met mijn vader gebeld hij is net terug van een heerlijke week Texel en ze hebben goed weer gehad en erg genoten, alles bezocht en gezien.
Het gaat een heel stuk beter met mijn vader en zie deze foto van Texel maar eens, hij ziet er ook stukken beter en gezonder uit.
image001
Zo nu duik ik onder de douche en mijn bed in, ben helemaal op en morgen wordt spannende dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.