Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

24jun/106

Update Gizmo

Donderdag 24 Juni “Update Gizmo”
Vandaag geen logje over ons, maar enkel over het bezoek van dierenarts.
Het bezoek was best lang en we hebben ook goed zitten praten op het terras bij de reusjes en er was ook veel te bespreken.
De reusjes maken het prima, zien er goed uit en zijn geënt voor de ziektes, elk 2 spuitjes en dat was niet makkelijk, want ze laten zich echt niet zomaar pakken om dan even rustig af te wachten wat de mens nu weer wil.
Maar de Paulien en Johannes lukte het samen prima om de reusjes onder controle te houden en te checken en enten.
Nu de uitslagen van Gizmo, die zijn verontrustend, er is van alles mis in zijn bloedbeeld en dat ga ik hier niet allemaal tikken, dat is teveel en te ingewikkeld.
Er zijn drie dingen die belangrijk zijn:
1. FIP is uitgesloten, omdat het bloedbeeld niet klopt en das een grote opluchting.
2. Paulien denkt (hoopt) dat het een ernstige nierbekkenontsteking is en daarom krijgt hij nu dus een pijnstiller en twee soorten antibiotica en dan moet hij binnen 7 dagen echt opknappen, de pillen zijn voor 10 dagen en als het een nierbekkenontsteking is dan moet hij 6 weken aan de antibiotica en dan zou hij daarna weer de oude worden.
3. Het bloedbeeld is zo dat er ook gedacht wordt aan een vorm van kanker, maar daar wil ik nu niet over nadenken ik wil 1 stap tegelijk doen en dat houdt in nu eerst de medicatie en hopen dat Gizmo daarvan opknapt, als hij niet opknapt dan is er meer aan de hand en daarom gaat Paulien nog overleggen met de laboranten of er eventueel andere test zijn die meer duidelijkheid zullen bieden en daarvan horen we morgen of zo snel mogelijk meer.
Het is nu zaak eerst de komende 10 dagen deze medicatie zijn werk te laten doen en hopen dat hij opknapt en dan zien we daarna wel verder.
We maken ons grote zorgen, want vandaag was hij echt heel slecht, maar goed een nierbekkenontsteking is heel pijnlijk en daar kan je heel ziek van worden.
Wordt vervolgd.

Reacties (6) Trackbacks (0)
  1. Wat erg om te lezen van Gizmo, maar goed dat jullie er zo bovenop zijn en met hem naar de dierenarts zijn gegaan! Toen Beau ineens zo ziek was, werd er ook over kanker gesproken. De dierenarts moet het gewoon noemen, maar hopelijk is het die ontsteking, hoe erg die ook al is! Ik duim heel hard dat de medicijnen aanslaan en dat Gizmo groter en sterker wordt!! Heel veel sterkte met alles!

  2. (goed dat jullie er bovenop zitten bedoelde ik) 😳

  3. 🙁 Jeetje zeg, wat zielig, ik hoop dat het weer helemaal goed gaat komen met hem, ik denk aan hem en aan jullie, veel sterkte

  4. Lieve Moon en Jo ik hoop dat de medicijnen goed helpen en dat Gizmo opknapt. Ik weet als geen ander hoe ziek je kan zijn van een nierbekkenontsteking. Heel veel sterkte!

  5. he bah 🙁 , beterschap!!!

  6. Heel veel sterkte Moon en Johannes ik hoop dat het toch goed mag aflopen en dat Gizmo zich beter gaat voelen. Sterkte ook voor morgen met de uitslagen van de onderzoeken


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.