Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jun/102

Onderhoud aan de woning

Maandag 21 Juni
Johannes heeft zich vandaag ziek gemeld, zeg maar griepverschijnselen en heeft grote deel van de dag op bed gelegen.
Ik begin vandaag met mensen af te bellen waar ik afspraken mee had gemaakt, want het onderhoud van de woning was er eerder dan verwacht en dus werklui, herrie, troep maar het wordt vast wel mooi.
Vandaag haalden ze de rotte stukken hout met slijpmachine uit de kozijnen en vulde dat dan weer met speciale pasta op, veel herrie.
Ik deed het huisje, de dieren en liet meteen al vroeg de reusjes los op het terras dat vinden ze echt super heerlijk.
Verder lekker bezig geweest en ook de caviakooi even helemaal schoongemaakt, lekker fris hok voor de dieren dus.
Uiteraard naar voetbal gekeken tjonge zeg 7-0 dat maak je niet veel mee, maar moet wel zeggen een goed potje voetbal wordt schaars er gebeurt zoveel om het voetbal heen schandalen en toestanden je wordt er zo moe van, maar goed nog even en dan mogen “onze jongens” laten zien hoe mooi ze zouden kunnen voetballen en daar hoop ik dan ook op.
In de middag even snel boodschappen gedaan, de werklui waren even weg dus kon mooi en het was erg lekker weer, vandaag begint de zomer dan ook.
Heb voor woensdagmiddag afspraak gemaakt met Gizmo bij de dierenarts, er zal uitgebreid bloedonderzoek gaan plaats vinden, want Gizmo zit niet lekker in zijn vel zoals ik al vaker heb gemeld en we hopen er op deze mannier achter te komen wat er mis is.
Verder gewoon rustig aan gedaan en we gaan zo meteen op tijd naar bed, Johannes voelt zich niet veel anders dus zal echt even kalm aan moeten doen en lekker op bed blijven liggen met zijn Hot vitaminedrankje en paracetamol erin.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Beterschap voor Jo en ook voor Gizmo.

  2. Veel Beterschap voor Johannes en hoe is het gegaan met Gizmo bij de da ???


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.