Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20jun/101

Echte Zondag

Zondag 20 Juni
Vanmorgen redelijk vroeg op en we zouden een rustige dag ervan maken, een echte zondag dus.
Het is Vaderdag en ik wil alle vaders van Nederland een fijne dag toewensen, mijn vader is lekker Texel dus een fijne vakantie.
Vandaag is hier de Oldtimerdag die is elk jaar op Vaderdag, heel veel oude auto’s, maar het was mij te koud en te nat dus ik ben niet gaan kijken, het is hier dichtbij rondom onze wijk op de dreven, het klinkt wel druk en gezellig.
Dieren verzorgd en huisje gedaan en ook meteen de was weggewerkt.
Wat ook weer de hoogste tijd was, was de post la opruimen en uitzoeken, ik spaar alle post op en dan zoek ik het eens in de zoveel tijd uit en ruim ik het op in de odners.
Johannes was niet erg lekker verkouden, moe en hoesten en hij heeft even gekeken of hij de skelter van Lianno kan repareren, maar daarvoor moet ik eerst een onderdeel gaan halen, dus komende week ergens.
Johannes heeft groot deel op de bank gelegen en half slapend mee gekeken naar de voetbalwedstrijden, hij lijkt nu echt griep te gaan krijgen, na alle keren dat het bij een dagje hangen is gebleven.
De dag verder niet veel bijzonders gedaan hier en daar gerommeld en veel voetbal gezien en soms vroeg ik me af of het per ongeluk rugby was want tjonge jonge zeg….wat liep dat uit de hand bij Brazilie-Ivoorkust.
Dat is toch echt geen topvoetbal meer te noemen, maar goed het is gebeurd over Frankrijk en hun ellende ga ik maar geen woorden vuil maken.
Ik heb heel veel leuke reactie gekregen gisteren op mijn log en dat vind ik erg leuk, bedankt allemaal ook zij die me mailden of een sms stuurden.
De weerman voorspelt dat we binnen een week temperaturen krijgen van rond de 28 graden,. Nou eerst zien want ik vond het vandaag erg koud en nat hier.
Goed he tis nog vroeg, maar Johannes is niet lekker en ik heb het erg koud dus we gaan vroeg douchen en bed in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Beterschap voor Jo!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.