Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

19jun/109

Nieuwe kleren dankzij supergave prijs van Libelle en Modewereld van de Belt!

Zaterdag 19 Juni
Vanmorgen op tijd opgestaan, huisje en dieren verzorgen en wat gerommeld op de pc met mail en prijsvragen.
Heel even bij de buren geweest, want de door ons bestelde digitale camera’s voor kinderen zijn binnen en die zijn echt heel leuk.
Toen even wat gegeten niet veel, een stukmeloen en daarna zijn we gaan rijden naar Drenthe, een klein plaatsje de Wijk.
Uiteraard was het niet slim om tijdens WK ergens af te spreken, maar goed radio aan en de wedstrijd was niet zo bijzonder, maar wel 3 punten en dat telt.
Goed wij gingen dus naar modewereld van de Belt, daar gingen we mijn gewonnen prijs in ontvangst nemen.
image001
Bij aankomst kregen we heerlijk koffie en meteen een heerlijk lunch Johannes nam Japanse Kerriesoep, stokbroodje brie met rauwe ham en ik koos voor Japanse Kerriesoep en een broodje met zalmfilet, heerlijk!
We zaten in het modecafé dat boven in het pand zit en het is een heel groot pand, veel groter dan ik had verwacht erg netjes en heel vriendelijk personeel.
Na de lunch kreeg ik kleding advies en toen het pashokje in en uiteindelijk kozen we twee setjes en dat zijn deze…
image002 image003
Links: Een zwarte driekwart linnen broek, zwart poloshirt en een leuk grijze warme tuniek met paarse versieringen.
Rechts: Een zwarte jersey broek met veters onderin en zakjes op de enkel, zwart poloshirt en een fel gekleurde zijde tuniek.
Meteen kunnen jullie mijn nieuwe echt blonde coupe bewonderen J
Ik ben erg blij met beide sets en was ook erg moe van alles aan en uit trekken, ook al hielp Johannes me daarmee het is en blijft vermoeiend
We werden door de winkel begeleid en ook naar de kassa, moest een bedragje bij betalen en ging toen moe en voldaan op weg naar Lelystad.
Het is een supermooie winkel, groot assortiment en met veel keuze voor mensen met grote maten tegen zeer betaalbare prijzen en ook al is het 1,5 uur rijden, ik ga er zeer zeker nog een keer heen, want er was erg veel keus en je werd goed geholpen.
Heel vriendelijk personeel en erg behulpzaam, er werd een stoel geregeld zodat ik kon zitten en de winkelmevrouw haalde alles op en showde het en wat ik wilde passen hing ze in paskamer, kortom het was echt een superervaring.
Libelle had deze moederdagactie die ik won en Modewereld van de Belt was de sponsor en beide wil ik hartelijk danken voor deze unieke ervaring.
Thuisgekomen heb ik met Johannes meteen even onze klerenkasten uitgeruimd, opgeruimd en nu is alles weer aan kant, daarna heb ik de outfits nog een keer aangedaan om een foto te maken.
Na de opruimwoede weten we meteen wat we nog nodig hebben voor de zomer en had ik 4 zakken vol oude kleren, meteen weggedaan end at voelde zo goed want zoals vele weten ben ik aan het afvallen en een paar jaar terug had ik broekmaat 60 en nu zit ik op 50-52 en bovenmaat net zoiets en ik ben er blij mee en weet zeker dat ik maat 60 niet meer nodig heb dus met goed gevoel smeet ik ze met een lach van oor naar oor in de container vandaag.
Hierna zijn we gaan eten en heb ik de samenvatting van WK Nederland tegen Japan gekeken en inderdaad niet veel gemist, maar wel 3 punten, op naar de wedstrijd van Kameroen.
Bij de post zat een uitnodiging voor een zomerfeest bij Lianno zijn groep, lijkt me erg leuk en ik kijk er nu al naar uit begin van de vakantie en van de tijd dat Lianno hier meteen weer 3 weken zal zijn.
Na dit alles nog een wedstrijd van het WK gekeken Denemarken tegen Kameroen en die was leuk om te zien en nu ben ik helemaal op en moe van deze leuke en toch wel bijzondere dag.
Morgen is het Vaderdag en mijn vader zit lekker met zijn vrouw op Texel, fijne vakantie en we zien elkaar na jullie vakantie wel weer.
Nu ga ik lekker douchen en dan heerlijk slapen.

Reacties (9) Trackbacks (0)
 1. Wow mooi, ik vind je vooral dat roze erg mooi staan! En wat een superprijs zeg, dat wil toch iedereen wel? Veel plezier met de mooie kleding!

 2. Wat een leuke stelletjes heb je uitgezocht het staat je erg goed hoor.Ik wens je er veel plezier mee maar dat zal wel lukken denk ik 😛 :mrgreen: :mrgreen:

 3. Leuk Mootje, wat zul je genoten hebben. Weet zeker dat je gaat genieten van deze prachtige kleren. Heel erg gefeliciteerd ermee.

 4. Moontje wat leuk om te zien dat je geslaagd bent met het uitzoeken van leuke kleding!
  Vooral die eerste set vind ik erg mooi! Heel veel plezier ermee!

 5. Wat een prachtige sets kleding heb je kunnen uitzoeken; je ziet er geweldig uit en wat is deze prijs goed terecht gekomen

 6. Wat een mooie sets heb je uitgekozen, het staat je goed! Leuk dat jij deze prijs gewonnen hebt en zo fijn geholpen werd. Heel veel pezier ermee.

 7. Leuke kleding hoor 🙂 , staat je goed, heel veel plezier ermee !

 8. Mijn voorkeur heeft ook de 1e set, erg mooi! En wat een leuke prijs!! Dat is toch zo’n hele grote winkel net als in Gorredijk? Leuk hoor! Wat moest je er eigenlijk voor doen?

 9. @dboe ik hoefde niet veel te doen enkel op de betreffende dag vand e actie een mailtje sturen naar Libelle


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.