Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18jun/100

Blond, blonder, blonst

Vrijdag 18 Juni
Goed ik lag dus extreem vroeg op bed en had de tv wel aangezet op voetbal, maar niets gezien ik was zo vertrokken en heb de hele nacht geslapen.
Ik ben wel heel vaak even wakker geweest, maar viel dan snel weer in slaap, ergens daartussen hoorde ik een Frans man steeds weer zeggen dramatisch en later werd mij duidelijk wat dat betekende en inderdaad dramatisch.
Goed ik stond om 7 uur op en dronk gezellig koffie met Johannes en voelde me goed en fit, dus het heeft gewerkt.
Johannes vertrok naar Amsterdam en Sjoerd kwam en maakte ons huisje weer schoon, we hebben gezellig samen koffie gedronken en lekker gekletst.
Ik ben toen naar Fysio Fitness gegaan en dat ging weer prima, heb met de receptioniste en tevens de fokster van Smockey lang gepraat over Gizmo en de situatie.
Toen wilde ik naar de AH nou dat was fraai er bleek braderie te zijn, geen probleem dan rij ik om de boel heen, maar tot mijn stomme verbazing stonden overal waar opritjes voor rolstoelen zitten auto’s, parkeerwacht kwam er aan te pas om me bij de AH te krijgen, niet normaal meer.
Ik deed mijn boodschappen en ging weer naar huis, lekker kom je thuis zitten er werklui aan je deur te slijpen en zagen, fijn als men even meld dat ze komen en dus zei ik heel droog euh wat denken jullie te doen met mijn voordeur heren?
Nou het bleek onderdeel van renovatie en onderhoud te zijn en ik had mijn brief moeten lezen en die heb ik even gepakt en toen bleek dat ze mij nog geen brief hadden gegeven, nou heb ik die dus wel en men heeft rot hout weggehaald en opgevuld met een of andere pasta.
Ik kreeg meteen te horen dat we volgende week nieuw hang en sluitwerk krijgen op alle deuren en dat deze voldoet aan politiekeurmerk, hier ben ik wel blij mee.
De buurvrouw kwam nog even langs en bracht heerlijke verse aardbeien van de tuin, jummie en we kletsen even wat en later kwam de buurman nog even want die had ruzie met een geheugenkaartje en dus heb ik de inhoud even direct op een cd gezet en dus probleem opgelost.
Heb lekker met nichtje Nienke aan de telefoon gezeten, heerlijk over van alles zitten praten en veel gelachen, was dus erg gezellig.
Heb toen de dieren verzorgd en het werd wat zonniger buiten en dus besloot ik even naar het centrum te gaan, ik moest nog een spel van Pokemon ruilen dat niet werkt op de Nintendo DSi, een dvd ophalen bij de winkel die ik heb gewonnen via Algemeen Dagblad en wilde nieuwe haarverf halen kortom genoeg op het lijstje dus we vertrokken.
Ik haalde nu echt superblond verfmiddel en meteen nieuwe tandpasta die ik bij de tandarts zag liggen, daarna dvd opgehaald en toen het spel geruild en dat ging niet zomaar, maar goed uiteindelijk kreeg ik gelijk en nam ik een ander Pokemon spel mee het allernieuwste, hopelijk vind Lianno die ook erg leuk want mij doet Pokemon helemaal niets.
Ik kocht meteen een nieuw toetsenbord want het huidige tikt uit zichzelf letters en ik werd er langzaam gek van en dat zou komen omdat die niet voor Windows 7 geschikt was, nou hoe dan ook nu heb ik andere en nu tik ik alleen en dat bevalt me dus heerlijk.
Gisteren tikte ik het log en overal en nergens verschenen de letters q, r m en te pas en te onpas en wel zo dat het geen tikfouten konden zijn en dus hield ik op met tikken.
Ik ben nog even de C&A in gegaan voor wat zomer truien maar die hadden echt niets dus komt wel andere keer en ik ging weer op weg naar huis.
Johannes kwam vroeg naar huis en we aten gezellig samen en daarna azijn we gaan douchen, ik eerst zodat ik mijn haar kon verven en terwijl dat introk nam Johannes lekker een lange douche en nu is het haar blond, hoeveel blonder zie ik pas als het droog is maar het ziet er goed uit.
Bij de post zaten leuke WK Oranje sokken en deze heb ik aan mijn buurman gegeven en Herris was er erg blij mee, veel plezier ermee ik heb altijd hoge schoenen aan dus dan zie je ze toch niet.
Vervolgens nog wat tv gekeken en nu is het weer hoogste tijd om te gaan slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.