Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16jun/102

Goed gesprek en Lianno haalt zwemdiploma C!

Woensdag 16 Juni
Vandaag vroeg opgestaan en na het ontbijt direct in de auto gestapt, eerst tanken en toen door naar Zeist waar we een overleg over Lianno hadden.
Het was een goed gesprek en de nieuwe doelen voor een ieder zijn uitgezet en het hele goede nieuws is dat Lianno bijna heel de zomervakantie bij ons zal zijn!
Lianno komt op vrijdag 2 juli en blijft dan tot zondag 25 juli en in deze periode gaat hij heel leuk op Heppie kamp en met ons op vakantie, dan gaat hij terug naar de groep om samen met de groep op kamp te gaan, na dit kamp komt Lianno op maandag 2 augustus weer naar ons toe en gaat dan vrijdag 13 augustus weer naar de groep zodat hij nog een weekendje heeft om om te schakelen en voor te bereiden voor het nieuwe schooljaar..
Verder kan ik vertellen dat Lianno lekker in zijn vel zit en het goed gaat met hem.
Na het gesprek zijn we snel naar Lelystad gereden, Johannes werkte thuis verder en dat werd erg laat, maar vond ik niet erg ik keek voetbal en daar houdt Johannes toch niet van.
Ik maakte een lekker lunch, verzorgde de dieren en toen kwam Jop voor mijn twee wekelijks infuus.
Heb dus alle wedstrijden vandaag gezien en had erg te doen met Zuid Afrika, wat triest dat de keeper rood kreeg voor iets waar ik persoonlijk van denk dat het echt uitgedaagd was, het werd erom gedaan en dat is echt jammer.
Goed na het infuus was het al avond en hadden we ook al gegeten en was het tij d voor ons belmoment met Lianno.
Lianno was erg spraakzaam en jawel hij is geslaagd voor zijn zwemdiploma C GEFELICITEERD kanjer!

image001

Lianno is ook erg blij dat hij bijna heel de vakantie bij ons zal zijn en telt al af, volgend weekend is hij ook hier en dan de week erna begint de vakantie al.
Na het bellen met Lianno belde Twil gezellig en hebben we even zitten bij kletsen en stopte omdat we allebei graag voetbal wilde zien.
Toen voetbal zitten kijken en na voetbal snel naar boven en douchen en bed in, morgen wederom vroeg op Johannes moet al om half 9 bij de tandarts zijn.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Gefeliciteerd Lianno met je zwemdiploma

  2. Lianno Gefeliciteerd met je C diploma, goed gedaan! Super dat Lianno bijna de hele vakantie bij jullie is!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.