Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13jun/100

Auto start vandaag alleen door hamerslag?!?

Zondag 13 Juni
Vanmorgen vroeg op en Lianno sliep goed vannacht en was om half 8 pas wakker ondanks het hoesten en de verkoudheid.
We verzorgden de dieren, deed wat aan huisje en hebben gezellig samen op Facebook gespeeld, Lianno is weg van het spel PetVille en daar speelt hij mee en door de weeks doe ik het voor hem.
Ook hebben we alle drie op de Wii Mario gedaan met elkaar dus steeds met zijn tweetjes in een spel end at is heel grappig en apart.
De konijnen hebben heel de dag lekker los gelopen op het terras nu we weten dat het heel lief gaat tussen hu en de katten hoeven we er niet heel de tijd erbij te zitten.
Mijn nieuwe Nokia functioneert, Johannes heeft de problemen even opgelost, ben ik erg blij mee was er even heleraal klaar mee, maar nu ben ik weer erg blij met de telefoon.
We hebben heerlijk verse broodjes gebakken voor de lunch en dat was erg smakelijk en gezellig zitten praten over van alles.
Na de lunch hebben we al zijn spullen vast ingepakt en toen heeft hij nog even met de cavia’s en konijnen gespeeld en nog heel even op de Nintendo DS en toen was het tijd om weer te gaan rijden.
Ik dacht altijd dat vrijdag de dertiende ongeluk bracht maar het is toch gewoon de dertiende, want toen wij weg wilden rijden startte de auto niet, na een paar pogingen toch maar weer naar binnen en de ANWB gebeld en die waren er binnen een half uur met 2 grote bussen en tja bougie was goed, stroom ook, zekeringen ook en conclusie was de motor krijgt geen benzine en das vreemd met een volle tank.
Nou de twee mannen van de wegenwacht keken en toen moest Johannes hem starten en een van de mannen kroop onder de auto met een rubber hamer en terwijl de auto bromde en niet startte ga hij 3 keer een dreun met de hamer op de benzinetank en jawel toen deed de auto het met grote rookwolken en hoop stank door alle pogingen was de motor inmiddels ook verzopen.
Maar goed rook en stank en een ronkende motor, we kunnen gewoon rijden, maar dienen wel rekening te houden met het feit dat de benzinepomp die de benzine naar de motor voert weleens erg snel kapot kan gaan.
Het aandrijfasje of vennetje bleef hagen en door de dreun werd het aangedreven……nou ja hoe lomp het er ook uit zag het werkte wel.
Ik haalde Lianno op en liet de groep weten dat we er nu aan kwamen en we reden naar Driebergen, in Driebergen bleef Johannes in de auto zitten met draaiende motor, we wilden niet stranden daar, want dan zou die afgesleept worden naar Zeist en zolang de motor draait is er niets aan te merken dan functioneert de boel dus goed.
Na een kort gesprek gingen wij weer naar Lelystad en toen we thuis waren bleven we even in de auto zitten om te zien of hij daarna nog wilde starten en gelukkig dus het zou een vuiltje of zo kunnen zijn geweest, ik hoop het maar.
We zullen het morgenvroeg wel zien en als hij dan niet start tja dan zullen we hem naar de garage laten slepen voor een nieuwe pomp en geen idee hoe lang dat duurt, maar we krijgen dan toch wel een vervangende auto.
Eenmaal binnen eten geregeld en gegeten, nog een en ander in forum gedaan, mails beantwoord en toen snel lekker douchen want ik wilde voetbal kijken, Duitsland tegen Australië en wat een uitslag zeg 4-0 ben erg blij dat Duitsland niet in onze poule zit die zijn erg sterk momenteel.
Na de voetbal wedstrijd nog wat drinken en nagepraat over de auto en nu ga ik lekker mijn bed opzoeken, morgen vroeg beginnen we weer met Fysio Fitness en dan jawel is Nederlands Elftal aan de beurt!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.