Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7jun/100

Een echte maandag

Maandag 7 juni
Vanmorgen vroeg op en we begonnen met een tandarts bezoek, alles was goed bij mij op wat tandsteen na en dat komt volwgende keer wel weer, Johannes moet volgende week terug voor een behandelin g een gaatje vaan de wortel ofzo en dan ga ik gezellig mlet hem mee.
Johannes vertrok naar Amsterdam, ik verzorgde de dieren en deed mijn huisje.
Ik deed mail, prijsvragen, forum e eigenlijk wat ik altijd doe ondertussen draai ik gezellig WK liedjes, geeft een mens moed en hoop dat we het ver gaan schoppen.
Heb van het weekend genoten van de tennis finale en kijk dus graag sport en de komende maanden krijgen we genoeg, tennis, WK voetbal en de Tour de ,France.
Maar goed eerst de verkiezingen en daar is Johannes net als ik erg mee bezig en we hebben dan ook naar het kinder journaal gekeken en hun debat, heerlijk hoe duidelijk kinderen kunnen zijn, kunnen sommige in DH nog veel van leren.
Nog twee dagen en ik ga steeds meer hangen naar Groen Links, ik weet dat ik met een stem op PvdA meer kans maak om VVD uit te sluiten, maar ik gun de PvdA mijn stem niet, teveel loze beloftes en hun programma heeft meer zaken waar ik niet achter sta dan GroenLinks.
Uiteraard hebben we het Een vandaag debat ook gekeken vanavond en okay Emiel van de SP had een paar leuke uitspraken waar ik erg om kon lachen en die hard aan kwamen,c maar wel waarheid zijn.
Goed het was een duidelijk debat waar lekker hard tegen hard tegen elkaar geschopt werd als Nederlands elftal zo het WK in gaat worden we echt wel kampioen, maar goed dit is wel de toekomst van Nederland en niet een voetbalwedstrijd.
Morgen op Nederland 1 nog een avondvullend programma over de verkiezingen en dan hakken we ook hier de knoop maar door, zal wel moeten want dan is het zover.
Nog iets waar ik me aan erger…Joran van der Sloot weer is hij wereld nieuws en wederom in verband met een moord en Nederland staat weer wereldwijd in de picture.
Waar ik ook kijk, luister of lees overal kom je zijn naam tegen en ben erg benieuwd hoeveel verhalen er nu weer uit zijn mond gaan komen en hoe lang het duurt voor men de “waarheid” boven water krijgt bij de vorige zaak is dat nog steeds niet gebeurt, dus ik vrees dat we de komende maanden nog veel zijn naam zullen lezen.
Ik vind het erg triest voor zijn moeder, eerst Miss.Holloway, toen haar man verloren en nu dit…….heat zal je zoon maar zijn.
Verder was de dag zo om, ik ga nu lekker in bed nog wat tv luisteren gen dan lekker slapen en hopelijk laat Kuifje het gordijn nu wel met rust.
Kuifje heeft het nieuwe gordijn al de eerste nacht gesloopt en de zoom eruit gerukt, ook zitten er al 2 kleine gaten in lekker hoor zo’n lief 6 kilo monster die alles wat papier en stof is sloopt.
Schrale troost is dat ze per twee verkocht worden dus er ligt nu al een nieuwe klaar, maar voorlopig blijft deze dus maar even hangen en Kuifje zal het wel nooit afleren.
Nou lekker rommelig logje, maar ja een log is een log toch 😉

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.