Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jun/101

Rustige zondag

Zondag 6 Juni
Vandaag wat uitgeslapen tot 9 uur of zo en geen zon, bewolking en benauwd, drukkend weer, ze voorspellen regen end at is mij best, de tuin kan wel wat water gebruiken.
We hebben de dieren verzorgd, Johannes deed het hok van de konijnen en ik verschoonde de cavia’s, vervolgens de reptielen hun bak schoongemaakt en nu alles fris.
Naast onze bezigheden op de pc zijn we ook boven bezig geveest de oude krabpaal uit de slaapkamer is nu naar de container en was echt helemaal op, we hebben de bedden verschoond en meteen nieuwe gordijnen opgehangen.
De gordijnen waren ook gesloopt er zat een super groot kijkgat in en allemaal kleine scheiuren en dus nu alles nieuw, de nieuwe zijn mooi bordeaux dood.
Samen met Johannes de gordijnen op maat gemaakt en hopen opgehangen, heerlijk meteen heel ander gezicht en nu maar hopen dat Kuifje ze met rust laat.
We hebben samen wat tv zitten kijken naar KoefNoen verkiezingsprogramma via programma gemist en ook wat opgenomen series en natuurlijk was Ghostwhisperer op Net5 weer eens een herhaling, gatver.
Verder nog wat op het forum bezig geweest, uiteraard gespeeld op Facebook en ik ga zo douchen, want morgen beginnen we de dag met een bezoek aan de tandarts.
Mijn darmen zijn nog van slag, maar komt wel goed is net of ik steeds gestoken wordt.
De regen valt hier echt maar mondjesmaat dat wordt morgen sproeien als er niet meer gaat vallen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Dag Monique,

    Via deze weg wil ik je bedanken voor de heerlijke taart die we mochten ontvangen.
    Veel rijplezier met de Canta en nogmaals bedankt.

    Vriendelijke groet,
    Chantal VGZ


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.