Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jun/100

GroenLinks of PvdA wat is het slimste….

Vrijdag4 Juni
Vandaag rustige en zeer zomerse dag en de ochtend heb ik heerlijk in de tuin doorgebracht met de reusjes, wel onder de parasol.
Verder huisje gedaan, dieren verzorgd en boodschappen gedaan, we zijn met de auto bij schade bedrijf geweest en alleen de lamp moeten we vernieuwen, valt dus weer mee.
We kregen te horen dat we inderdaad Lianno volgende week al in de ochtend kunnen ophalen en dat is erg leuk, heeft hij dagje extra hier bij ons.
Voor vandaag weinig meer nieuws te melden, het weer is super, de tuin wordt erg mooi en begint overal wat te groeien. In de avond toen de zon weg was samen met Johannes de ramen gelapt ik buitenkant hij binnenkant en nu si het weer schoon.
Nog wat tv zitten kijken en samen zitten te praten voer wat te doen op 9 Juni, want ik wil echt geen VVD aan de leiding en dus is het misschien wel zo tactisch om dan PvdA te stemmen om te zorgen dat zij misschien de grootste worden, maar goed alles heeft nu zijn voor- en nadelen.
Ik begin dus nu te twijfelen tussen GL waar ik eigenlijk op wil stemmen, maar als ik meer zekerheid wil dat VVD niet aan de leiding komt moet ik dus vrees ik PvdA stemmen.
Het is heel dubbel ik wil geen ellende voor de lage inkomens en allochtonen en wil alles doen om deze groepen ook te helpen dus ga je tactisch stemmen en houdt het in dat je niet stemt op de persoon die je wilt, maar op de partij die kan voorkomen wat je erg vind en dat ik vind ik erg krom.
Ik wild oen waar het emeste aantal mensen baat bij hebbenmeen wat goed is voor Nederland en dus zit ik nog even in dubio, maar na jeugdjournaal debat voor en met kids op zaterdagavond en dinsdag het laatste debat op tv zal ik er wel uit zijn, moet wel want woensdag gaan we stemmen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.