Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1jun/100

Lekker met de Canta op pad

Dinsdag 1 Juni
Zo vandaag nieuwe maand, de echte lentemaand en het weer liet dat ook even voelen heerlijk half bewolkt en zonnig, maar goede temperatuur.
Johannes werkte thuis, hij is niet helemaal lekker, maar goed hij is niet echt ziek gewoon niet lekker en moe dus werkt hij gewoon door.
Ik deed de dieren, huisje en ben druk geweest in het forum en heb even in de tuin gezeten.
Mijn nichtje Nienke belde nog even om gezellig na te kletsen over zondag en dat was gezellig en dan ben je zo een uurtje verder J
In de middag ben ik met de Canta op pad gegaan, mijn broertje heeft een ander huis en dit keer en niet in een flat, maar een eengezinswoning en dus ben ik even gaan kijken.
Hij wilde de Canta graag zien dus ben ik met de Canta gegaan en weer gewoon door de stad en ik ben voor vertrek wel een beetje nerveus, maar als ik rij dan rij ik en gaat alles prima en zonder probleem.
Ze zijn bij ons overal bezig met de nieuwe spoorlijn en dan heb je van die hele grote werkverkeer auto’s met kiepbakken vol zand en ik toen ik tussen twee van hen in reed had ik wel even zoiets van slik……ik ben klein en zij zijn groot, maar dat heb ik ook in de gewone auto als we tussen vrachtauto ’s rijden.
Goed bij broertje moest ik even zoeken (terwijl ik Mio navigatie bij me had) en toen ik hulp kreeg bleek ik voor zijn deur te staan, had niet eens zijn auto herkend met al zijn hup Holland hup vlaggetjes, ik kreeg van hem ook een vlaggetje maar die past helaas niet op de Canta.
Het was wel goed want nu moest ik veel draaien, achteruit en vooruit wisselen dus uiteindelijk werd het een goede rijoefening.
Bij broertje lekker in de tuin wat koffie gedronken en even zitten kletsen, het is een mooie wijk en leuke buurt, dus ik hoop dat het hem gaat bevallen daar.
Toen weer terg naar huis, moest eigenlijk naar apotheek maar ja had het recept niet bij me, lekker slim komt morgen wel weer.
Thuis nog wat prijsvragen gedaan, tv gekeken en een heerlijke Mexicaanse ovenschotel gemaakt en gegeten.
Na het eten nog even naar de Palazzo geweest, een doehetzelfachtige woonboulevard in Lelystad, ik was op zoek naar een sticker met daarop 45 km waarschuwing, zodat auto’s achter me sneller door hebben dat ik niet harder zal gaan.
Helaas nergens te krijgen, maar ja overal hele leuke oranje artikelen en ik ben wel een voetbal gek - zeker met Nederlands Elftal - en Johannes niet.
Johannes wil dat allemaal niet in de auto en dat is mij best, maar nu heb ik een eigen auto en dus hangt er nu oranje shirt met Holland erop op het achterraam, ik helemaal blij en trots.
In de avond het forum verder gedaan, Facebook spel gespeeld en veel actualiteiten gekeken ivm verkiezingen en het gebeuren op zee bij Israel, hoop dat ze mensen van het hulpkonvooi snel weer vrijlaten en dan mag wie dan ook uitzoeken hoe dit kon gebeuren, de schuldvraag over de 9 mensen die zijn gedood is voor mij simpel, Israel schoot en dus doodde die mensen, maar de vraag of ze het recht hadden en of het zelfverdediging was zal moeten blijken en daarvoor is een onafhankelijk onderzoek nodig.
Nou ga ik douchen en dan bed in het is pas half 10 maarn een goede nachtrust kan geen kwaad en morgen moeten vroeg op, omdat de auto naar de garage moet voor een onderhoudsbeurt.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.