Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31mei/101

Memorial Day

Maandag 31 Mei
Vandaag de laatste (maan)dag van mei en dus is het Memorial Day in de USA, een soort dodenherdenking die wij hier op 4 mei hebben.
Ze hebben veel mensen die door oorlog en vredes missies om he tleven komen, dat krijg je als je ove heel de wereld overal jouw regels en normen wilt opleggen en desnoods met geweld en invallen.
Voor de familie en nabestaande blijft het een dierbaar iemand die zijn werk deed en dus een groot verlies.
Zou toch zo fijn zijn als wereldleiders eens meer wilden en konden praten met hun mond enpen en papier ipv met bommen en granten.
Vrede in heel de wereld is een droom van velen en een droom die nooit en te nimmer zal uitkomen.
Ik was gewone tijd op en Johannes bleef thuis werken, hij is niet zo lekker moe, grieperig en moet even rustig aan doen.
Ik heb het huisje gedaan, dieren verzorgt en veel tijd aan ons forum besteed, einde van de maand dus veel werk te doen.
Moest wat telefoontjes doen en heb even gebeld met de groep van Lianno om te zien hoe de avond was gegaan en gelukkig heeft hij gepraat met de leiding en ging het weer eens tuk beter met hem.
We kregen een leuke kaart uit Schiermonnikoog van Twil en die komt vandaag ook eer terug van haar vakantie, bedankt voor de leuke kaart ik moet ook maar eens naar dat eilandje gaan ziet er erg mooi uit en volgens mij mag ik daar wel met de Canta rijden.
Met broertje afgesproken dat ik morgen even naar zijn nieuwe huis kom met de Canta, hij kan dan de Canta zien en ik zijn huis en ik heb meteen weer een reden om naar de andere kant van de stad te rijden alleen.
Verder wat tv gekeken via programma gemist wat politieke programma’s terug gezien en ben en blijf bij mijn stem besluit en hou mijn hart vast wat ons na 9 juni te wachten staat.
En nu is het alweer avond en dus gaan we douchen en bed in, morgen nieuwe dag, nieuwe maand en kom maar op met de zonneschijn en warmte!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Beterschap voor Johannes!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.