Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mei/102

Weekends zijn volgens Lianno veel te kort

Zaterdag 29 Mei
Vroeg aan het ontbijt, gezellig met zijn drietjes aan de tafel en allemaal heerlijke allerlei soorten cornflakes.
Na het ontbijt de dieren verzorgd en dan doet Lianno zelf de cavia’s en konijnen vers water en eten geven.
Vervolgens zijn we gezellig naar de dierenwinkel gegaan we moesten eten hebben voor de konijnen, Max de Gerbil, kattenvlees en nieuwe etensbakken voor de katten.
Ook natuurlijk even bij de dieren staan kijken en Lianno kreeg een leuk boekje van de mevrouw bij de kassa.
Thuis hielp Lianno mee alles op te ruimen en toen was het alweer tijd voor een heerlijk worstenbroodje en na de lunch haalde Jeanette (moeder) Lianno op en gingen ze samen weg.
Johannes ging het konijnenhok nog aanpassen, slimme dieren met graven en uit alle veiligheid heeft Johannes nog wat tegels ondergegraven, kortom hij lag languit in het hok en maakte het op orde terwijl ik van de zon genoot
Toen Lianno terug kwam heel even zitten praten met Jeanette en kop koffie erbij en toen ging ze weg en zijn wij naar de C1000 gegaan voor de boodschappen, leuk voor Lianno die kreeg allemaal voetbal-go-go’s, kleine poppetjes en dat wordt dus neer sparen.
Helaas voor hem kom ik zelden bij de C1000 maar ik zal hier en daar wel een hint laten vallen, zoals nu 😉
Lianno koos het avond eten en dat werd spaghetti en het was lekker en gezellig aan tafel, Lianno liet wel even weten het heel erg jammer te vindend at de weekends zo kort zijn.
Lianno vertelde ook dat hij met school ook op kamp gaat binnenkort en daar heeft hij wel zin in zo te horen.
Na het eten douchen en toen nog lekker een waterijsje en spelen op de Nintendo DSI en daarna was het hoogste tijd om te gaan slapen.
Johannes en ik hebben nog even beneden de boel gedaan, achter de pc gezeten en zitten praten toen was het tijd om de was weg te werken en te gaan douchen en nu gaan we ons bed in.
Op dit moment regent het heel hard buiten en dat is goed voor de tuin en de natuur dus laat maar vallen dan kan morgen de zon weer gaan schijnen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. heerlijk dat hij het zo fijn vind bij jullie 🙂

  2. 😛 hint begrepen 😆


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.