Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26mei/103

UNIVE geeft Canta Verzekering cadeau!

Woensdag 26 Mei
Vandaag weer op tijd op en Johannes gewoon naar Amsterdam voor zijn werk.
In de ochtend lekker met San gebeld en Monique kon ik niet bereiken, ook Natasja was er niet dus die bellen we later wel een keer.
Huisje gedaan, dieren verzorgt en uiteraard in de zon gezeten, heerlijk weer om even van een heerlijke bak espresso te genieten op je terras.
Uiteraard ook de mail en prijsvragen weer bij gewerkt en toen was het lunchtijd.
Na de lunch kwam Moeke 2 die had ik gevraagd of ze me even heen en weer wilde rijden naar Dronten ivm de Canta papieren en dus samen op weg, ik had netjes de route uitgeprint en ben dus niet geschikt als kaartlezer, er was een omleiding en daar sta je dan en gelukkig had ze de TomTom in haar tas en wat bleek we stonden er vlakbij.
De Bolder is dus niet echt straat maar 1 gebouw dat zo heet en dat stuk dus dan ook, erg verwarrend maar goed we waren aangekomen bij UNIVE.
We werden ontvangen met koffie en thee door Frank en Renate en ik kreeg daar in een mooie map mijn verzekeringspapieren uitgereikt, het plaatje komt met de post en zal er morgen zijn.
UNIVE is sponsor van Guus Meeuwis en ik als fan wist dat niet eens dat is erg, er was een actie als je een kaartje invulde maak je kans op 2 vrijkaarten voor zijn concert en dat hebben we dus ook even gedaan.
UNIVE sponsort ook de voetbalclub SC Heerenveen, toen we alles af hadden gehandeld werd er voor hun SC Heerenveen kast een mooie foto gemaakt, zodra ik deze heb zal ik die hier showen hoor.
UNIVE heel erg bedankt voor de verzekerring met alles erop en eraan voor het komende jaar, ik hoop dat ik er nooit gebruik van zal hoeven maken.
Daarna zijn we terug gereden naar Lelystad en ik mag dus vanaf nu gaan rijden in de Canta, maar ik wacht nog even tot ik het plaatje heb.
Moeke 2 ging toen weer naar huis en ik bedankte haar nog even voor het rijden en der hulp, want zo gaat het sneller dan met de taxi en het is ook stukken gezelliger.
Het is woensdag en dan is het altijd belmoment met Lianno en nu dus ook en de eerste vraag van Lianno was simpel is je Canat verzekerd, gaan we naar de MAC zaterdag, ik moest er vreselijk om lachen en het antwoord was dus ja.
Lianno was vrolijk en spraakzaam en is blij met een nieuw jongetje dat er in de groep is gekomen.
We kletsten een kwartiertje en toen ging Lianno douchen.
Ik rommelde nog wat aan en Johannes kwam wat later thuis, we aten samen en hebben in de avond naar het lijsttrekkersdebat gekeken, mijn stem blijft ongewijzigd, wel heb ik me mateloos geërgerd aan de vele reclame tussen door en tja RTL 4 is commercieel dus dat kan je verwachten, maar ik vraag me af of het normaal is dat in elke onderbreking dan 1 zelfs 2 spotjes van de VVD te laten zien.
Het is een verkiezingsprogramma dan zou je toch niet willen dat de indruk gewekt wordt dat de VVD deze tv avond sponsort al enige politieke partij, maar goed zal wel aan mij liggen.
Na het debat even de nabeschouwing nog gezien en nu is het dan ook al weer bijna half 12 dus ik ga douchen en bed in en zet dan nog even Knevel en van den Brink aan.

Reacties (3) Trackbacks (0)
 1. Op naar de Mac Drive!!

 2. Leuke post, leest ook lekker!

 3. L.S.

  Als Canta bezitter is dit voor mij de enige manier om wat van mijn vrijheid en zelfstandigheid te bewaren.
  Ik ben nog geen 40 en nu ruim 10 jaar meervoudig gehandicapt wat inhoudt dat ik leef van een UWV uitkeren van net iets meer als 850 EUro per maand.

  Nu is mij al jaren lang voorgehouden dat alleen Centraal Beheer de verzekering voor Canta’s afsluit die ruim 400 Euro per jaar kost en in een enkele betaling gedaan dient te worden. Voor mij betekend dit dat ik sinds mijn scheiding met mijn enkele inkomen niet meer zelfstandig buiten kan komen daar ik zo een betaling niet kan maken in 1 keer en staat mijn canta nu al twee maanden stil.

  Klopt dit wat zowel de leverancier van de Canta als Centraal beheer de enige zijn die dit voertuig verzekeren. En als dit zo is kan hij bij een andere verzekeringsmaatschappij in termijnen betaald worden?
  Ik was namelijk er verrast toen ik dit artikel aantrof.

  Graag hoor ik of iemand die dit leest dit misschien voor mij weet, wellicht de poster van dit artikel.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.