Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23mei/103

Lianno’s gote feestdag!

Zondag 23 Mei
Vroeg op en Lianno was en beetje vol spanning van de dag en dat hoort erbij, maar ondanks dat ging hij zelf de katten vlees geven, cavia’s verzorgen en de konijnen.
De zon scheen en dus gingen we in de tuin zitten de konijnen los en Johannes maakte hun hok en ren goed schoon.|
De eerste visite kwam Ina en Inge (zus en nichtje Johannes) Hanneke kon niet die heeft morgen een examen dus moest in de boeken, sucses Hanneke.
Lianno kreeg hele mooie playmoblie met paarden, uiteraard en hij was er heel erg blij mee en met zijn allen hebben we het in elkaar gezet.
image001 image002
Lekker in de zon en onder de parasol op het voor terras in de tuin en daar aten we ook gezellig een broodje als lunch.
Na de lunch gingen Inge en Ina terug die hadden nog een feestje ergens anders, bedankt voor de gezelligheid.
Vlak erna kwam iedereen tegelijk en kon het feest beginnen Opa en Oma Weber, Oma Panda, Tante Loes, Natasja, Michiel, Melvin, Camiel, Elis, Petra, Mamma Jeanette.
Wij hebben maar een klein terras voor zo’n 6 X 3 meter en tja het was heerlijk weer en dus wilde we toch wel buiten zitten en de stoelen van overal erbij en ja hoor netjes in een kring, dicht bij elkaar paste iedereen op het terras, leek wel of we een kampvuur hielden zonder vuur en het was super gezellig.
Lianno kreeg vele mooie cadeaus en genoot van alles, de taart was groot en erg lekker en iedereen kletste lekker, Lianno bouwde met hulp van de hele kring in het midden op de grond de mooie playmobile auto in elkaar.
image003 image004 image005
Het was tijd voor een snack en geen ruimte voor een tafel dus de zakken chips gingen gewoon rond en nog nooit eerder deed ik zo primitief, maar het beviel wel goed en iedereen had het erg naar zijn zin.
Tegen 5 uur gin gen de meeste naar huis en Lianno vroeg of we pizza konden eten en nodigde Elis en Camiel uit door mij te vragen of zij mochten blijven eten en dat mocht, Oma Panda, tante Loes en Petra bleven ook eten en dus epen bellen en daar kwam de pizza en gezellig binnen met zijn allen aan de pizza.
Loes en Petra gingen daarna samen gezellig naar Opwekking in Biddinglhuizen en Lianno ging douchen en terwijl hij douchte sloten wij de leer-pc voor hem aan op de tv.
Lianno probeerde hem grondig uit en wij deden gezellig met zijn allen mee en vervolgens zijn Elis en Camiel nog even mee gelopen naar de Canta en gingen vervolgens ook naar huis.
Oma Panda bracht Lianno naar bed en toen was het feest echt over……..het was een geweldige dag (weekend) met veel cadeaus en gezelligheid en we willen iedereen dan ook heel hartelijk bedanken voor deze mooie dag!
Lianno is heel erg verwend en zal nog lang terug denken aan deze mooie 9e verjaardag.
image006
Er zijn veel foto’s gemaakt en de meeste staan al p zijn site, de rest komt er morgen wel bij als ik ze via de mail heb ontvangen.
Op de pagina Lianno 9 jaar staan alle foto’s als herinnering mooi bij elkaar, KLIK HIER om direct mee te genieten.
Oma Panda en wij dronken nog wat en hebben gezellig na zitten praten en toen ging zij ook naar huis en was het al half 11.
Tijd gaat zo snel als het gezellig is en dus ruimde wij nog wat op en gaan nu ook snel douchen en ons bed in, want ik ben nu ook wel moe, maar heel erg voldaan.
Wij hebben genoten van dit feestweekend en zijn erg blij dat het zulk heerlijk was en dat zoveel mensen de tijd en moeite hebben genomen om Lianno zijn 9e verjaardag onvergetelijk te maken door een bezoekje, kaartje, iedereen heel erg bedankt!
,

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuk feestweekend en hij is goed verwend met mooie kado’s en een mooie taart! Hele leuke foto’s, vooral die grote foto waar hij zo trots voor zijn kado’s zit.

  2. Fijn dat het weekend zo geslaagd was, en lekker weer erbij natuurlijk, leuke fotos van Lianno, zijn verjaardagsgasten en al zijn cadeaus

  3. Het was heel gezellig en wat is de grote man verwend!! Nog bedankt voor de heerlijke pizza 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.