Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22mei/100

Lianno zijn kinderfeestje was super!

Zaterdag 22 mei
Vanmorgen vroeg op en meteen aan het ontbijt, dit wordt een feestdag, Lianno at lekker brood met American Filet dat vindt hij echt heerlijk.
Na het ontbijt maakte het huisje aan kant en gingen de mannen samen de taart ophalen bij de HEMA en tja daar krijg je nu benkies, een soort knikkers en ik kan nu volgende week speciale poppetjes halen waar de knikkers dan het hoofd voor zijn, erg leuk.
We verzorgden samen alle dieren, vers water, groenvoer en Lianno deed zelf de konijnen en cavia’s, hij neemt die taak erg serieus en vind de nieuwe kooi erg mooi van de cavia´s.
Niet veel later kwam buurvrouw Ria Lianno verassen voor zijn verjaardag en bracht een heel mooi cadeau voor hem mee, een Lego Racer auto echt gaaf ding, de auto schiet weg als je met je voet op een pomp trapt.
image001 image002
Lianno heeft hem zelf in elkaar gezet en ik mocht de stickers erop planken en hij ging er meteen mee spelen.
Van ons kreeg Lianno al eerder een Skelter, en een Vlaamse Reus en nu nog een goocheltruck setje, een knutselpakket om zelf vliegtuigjes te maken en tot slot kreeg hij een cd van Jochem van Gelder.
Lianno zette meteen de cd op en begon met het maken van vliegtuigjes……
image003
Daarna zijn we in de tuin gaan zitten de zon kwam en de reusjes mochten los en niet veel later kwam Nienke met Ilja. (Nienke is mijn nichtje en Ilja is haar 6 jarige zoontje)
Eerst lekker aan de koffie en taart en kreeg Lianno een heel mooi boek vol met experimenten met alledaagse spullen en ik was helemaal verbaasd over wat ik er las, echt een super gaaf boek en daar zullen we veel mee gaan doen.
Daarna gingen de heren buiten spelen met Lianno zijn bestuurbare auto, ten de speeltuin in gevolgd door lekker muziek draaien op zijn kamer terwijl lekker in de zon zaten te kletsen.
buurvrouw Ria verwende Lianno nog met een heleboel bonkies die ze kreeg bij de HEMA dus die deelde hij samen met Ilja en beide heren erg blij.
Toen zijn we op pad gegaan eerst naar Ballorig een binnen/ en buitenspeeltuin en de twee heren vermaakten zich prima…
image004 image005 image006
Er zijn veel meer foto´s kijk hiervoor maar op de site of  klik HIER om direct te kijken naar de foto´s van vandaag.
Na een paar uurtjes zijn we naar de Mac Donalds gegaan waar we heerlijk hebben gegeten met zijn allen en daarna terug naar huis, Lianno en Ilja speelden nog boven en buiten en keken op het laatst even rustig tv.
We brachten Nienke en Ilja om 20.15 uur even naar het station en sprake meteen af om op Nienke der verjaardag naar hun te gaan, de jongens mogen elkaar graag en vonden dat een superplan.
Thuis gekomen maakten we met zijn allen even mijn Canta vogelpoep vrij en mocht Lianno er in zitten en ik heb niet gereden maar heb Lianno op zijn verzoek wel de motor laten zien en horen, uiteraard even getoeterd en hem beloofd dat zodra de verzekering rond is we samen gaan rijden naar de Mac Donalds voor een Mac Flurry.
Lianno vind dat super en hoopt dat het volgende weekend alles rond i, maar ik heb hem al gezegd dat het misschien wel iets langer kan gaan duren.
Daarna heeft Lianno de planten aan de voorkant gesproeid en toen was het de hoogste tijd om naar bed te gaan, hij was erg moe maar o zo gelukkig met deze dag meldde hij toen hij ging slapen.
Johannes ging even lekker ontspannen achter de pc en ik heb toen de foto´s op Lianno zijn site  gezet en daarna de achtertuin gesproeid, schrijf nu dit log en als dit online staat ga ik douchen en bed in, morgen weer lange en zeer drukke feestdag met Lianno en ik heb er al heel veel zin in.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.