Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/101

Nagenieten Canta en groot feest Lianno

Woensdag 19 mei
Zo nog even terug naar woensdagmiddag, toen iedereen weg kwam het besef pas en ik ben een paar keer gewoon in de Canta aan zitten om ervan te genieten, heerlijk!
Ik ben er heel erg blij mee en in de avond hebben Johannes en ik een stukje gereden door de stad, zo’n 8 KM, even langs mijn vader en daar heb ik even de Canta voor de deur laten zien kort want het was koud en ik had geen jas bij me en daarbij ccwas ik erg moe en best wel nerveus om Johannes rond te rijden ipv dat hij mij rondrijdt.
Goed Johannes had een paar tips en verder vond hij mij een prima weggebruiker.
Johannes moest daarna nog werken en ik heb lekker voor de tv zitten nagenieten.

Donderdag 20 mei
Johannes was al vroeg aan het werk en ik was thuis en had in de ochtend eerst infuus, dus tot een uur of 12 was ik al druk en bezet.
In de middag wilde ik eigenlijk gaan rijden, maar dat kan niet want ik heb mijn verzekeringsplaatje nog niet binnen, hopen dat die snel komt.
Heb lekker met Monique gebeld en kreeg veel lieve sms’jes ivm Lianno zijn verjaardag.
Ook bij de post kaarten voor Lianno dat zal hij morgen erg leuk gaan vinden. Lianno is net als ik gek op post.
Ik verzorgde de dieren, huisje en rommelde wat aan, at alleen want Johannes kwam laat en met laat bedoel ik dan ook echt heel laat.
Ik heb natuurlijk gebeld met Lianno en die had een leuke dag gehad en kijkt uit naar het feestweekend.
Natasja belde nog even gezellig en met haar zitten napraten over de Canta, over de konijnen die zij van ons kreeg en daar gaat het heel erg goed mee, ze hebben hun enting gehad.
Ik ben gaan douchen en naar bed gegaan rond half elf en nu en ik weer wakker.
Nu ik dit schrijf is het al half 3, Johannes aan de telefoon hij is op weg naar huis en hij vertrok om half 1 uit Amsterdam en geloof het of niet maar de A1 staat vol met file en hij is nu bijna thuis en heeft er dan dik 2 uur over gedaan en dat midden in de nacht echt niet normaal meer.
Onderweg is er een dame die vergat dat je je voet op het rempedaal moet houden als je omhoog een berg (brug op A1) op gaat en die kwam achteruit en reed Johannes aan, beide zijn uitgestapt en keken naar ede schade en voordat Johannes haar kon aanspreken reed het mens weg zonder een woord te zeggen en Johannes kon het kenteken niet noteren, helaas en tja op een drukke file weg ga je ook niet achter zo iemand aan en het lijkt erop dat enkel de nummerplaat een deuk van haar trekhaak heeft.
Leve de asociale medelanders op de weg, ik vind het echt niet normaal en Johannes is haar in de file kwijt geraakt en dus zullen we zelf opdraaien voor de schade als die er is.
Goed Johannes is thuis snel wat drinken en een sigaret samen en dan weer bed in, morgen drukke dag en hij is vrij, tenminste merendeel van de dag dan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Balen zeg, van die aanrijding. Wat een asociale vrouw 😈


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.