Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21mei/101

Het feestweekend met Lianno is begonnen!

Vrijdag 21 mei
Nou dat was dus een kort nachtje, want Johannes was al om 8 uur weer op en ik stond om 9 uur op.
Johannes moest nog een beetje werk doen vanmorgen maar de rest van de dag is hij vrij, moet ook wel we moeten veel doen.
We begonnen met een kijkje naar de schade van de asociale meeweeggebruikster van de A1 vannacht en ja de nummerplaat heeft een flinke deuk en de houder is stuk en hopelijk geen onzichtbare schade achter de plaat dat is niet goed te zien of te voelen, volgende week garage bellen en dan zien we wel verder.
Johannes ging nog even aan de slag en ik ging even slingers en ballonnen kopen en toen ik terug kwam hebben we samen binnen en buiten versierd.
image001 image002
De buren vonden het erg luk gedaan en overbuurman Rob kwam even naar me toe en gaf een bos mooie licht roze rozen en de reden, nou simpel hij was niet thuis ten de post kwam en ik wel dus ik bewaarde 2 pakjes voor hem toen hij kwam halen was ik boven en te laat beneden dus heb ik ze in de avond even gebracht en hij zat toen aan de telefoon dus met een zwaai en gebaar gaf ik ze en ging weer weg, Rob was er zo blij mee dat hij me wilde bedanken met een bosje rozen en ik ben er helemaal perplex van en bedankte hem en zei toen ook JOH gaaf maar hoeft niet hoor ik neem met alle plezier de post voor je aan , geen moeite.
Ik ben gewoon net als buurvrouw Ria heel veel thuis en is toch kleine moeite om het even in de gang te leggen tot men het haalt, voor de postbode anders ook flauw moet hij weer komen, maar ik moet zeggen het gaf een heel bijzonder gevoel dat er nog mensen zijn die zelfs de kleine simpele dingen zo waarderen dat ze je in het zonnetje zetten.
Rob ik zei het la ik neem graag je post in ontvangst als je er niet bent en nogmaals dank voor de heerlijk ruikende rozen!
Vervolgens zijn we snel naar de AH gegaan voor de boodschappen en toen weer naar huis en de versiering afmaken, wat eten en tussendoor wat mail lezen en dingen doen op pc en internet.
De dieren allemaal van vers groenvoer voorzien en vers water en toen was het tijd om naar Driebergen te gaan om Lianno op te halen, het was druk op de weg, maar het viel ook wel weer mee we reden op de juiste plekken op de juiste tijden en hadden maar beetje vertraging.
Thuis gekomen ging Lianno eerst naar de cavia’s, toen de konijnen los en begroeten en hij was dolblij dat ze zich lieten aaien door hem en toen was het tijd voor de post en wat is Lianno altjd blij met post.
image003 image004
Bij de eerste foto zag hij de kaart van San en riep hee dat is je vriendin die mij een dvd stuurde en die ik in de vakantie misschien ga zien……andere namen herkende hij niet en zei heel droog o allemaal Freaks (leden van ons forum) en ja veel van Freaks en hij vind het super.
Lianno heeft ook op het forum jullie berichten gezien en op ons weblog en dan geniet hij heel erg, hij vindt het erg leuk dat mensen via internet vrienden zijn en zulke dingen doen terwijl ze elkaar nooit echt hebben gezien.
Hij kreeg van Ina een kaart met 5 euro en toen hoorde we een gil en hij was zo blij en kent Ina dus niet is ook een freak en hij vind het zo leuk dat zij hem dat stuurde, zomaar voor zijn verjaardag terwijl ze hem alleen via onze sites kent.
De tweede foto is van de verzameling kaarten die we samen op de kastdeur hebben gehangen, ze hangen er niet allemaal.
Ik wil namens Lianno iedereen bedanken voor de leuke reacties, kaarten hij is er dolblij mee.
De foto’s van zijn verjaardagsweekend zullen dagelijks worden geplaatst op zijn site, klik hier om direct te kijken.
Toen lekker pasta gegeten Lasagne en dat vind hij heerlijk, hij was al tussendoor gaan douchen en na het eten even bijkomen en om half 9 lag hij op bed, vol van de spanning van het komende feestweekend.
Johannes en ik dronken nog wat, kletsten en rommelde wat aan.

Canta nieuws: er is iets mis gegaan met de verzekering en dat houdt in dat ik dinsdag even een verzekering moet afsluiten en dat ik dus tot ik die rond heb even geduldig moet zijn met rijden, wel heb ik mijn naamplaatje, ijskrabber, veiligheidhamer en schoonmaakdoekjes erin gedaan, nu si hij ingericht en klaar voor gebruik.
Dinsdag zal alles geregeld worden en ik verwacht dan zsm te kunnen gakan rijden en voorlopig geniet ik al van het feit dat hij op de parkeerplaats staat.
Ik kreeg ook te horen dat er een artikel in d Flevopost was geplaatst en dat heb ik hieronder in het log gezet, leuk hé heel de polder kan het aanstaande woensdag in de krant lezen heb begrepen en het staat dus nu al online.
Er zit een kleine fout in de tekst want Lianno is natuurlijk geen 2 jaar maar 9 jaar!
Zo het is nu half 10 geweest ik ga snel douchen en bed in nog wat tv aan en dan slapen, morgen heerlijk feesten!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk die reactie van Lianno, fijn dat hij zo blij is met de kaarten. Ja hoor Lianno, we gaan elkaar zeker zien in jullie vakantie! Fijn weekend en maak er een heel mooi feestweekend van, vandaag en morgen.

    Liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.