Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17mei/100

Stil zonder Lianno

Maandag 17 Mei
Vanmorgen was ik al vroeg wakker, ik zit helemaal in het ritme vroeg op na en tijdje met Lianno en ik ga dat vasthouden en du stond ik ook op tijd op.
Lekker bezig geweest in het prijsvragenforum, mail gedaan, en hier en daar wat rond gehangen op internet.
Ik heb wat vrienden en familie gebeld, maar er waren er maar weinig die thuis waren, nou volgende keer beter.
Mijn vader heeft zijn uitslagen en het gaat prima, zijn bloed is goed, nier doet het goed en ids niet te groot of te klein en hij krigjt weer B12 erbij, er zijn nog wel wat andere kleine dingen maar men zoekt nog naar oorzaken, maar voor nu is dit helemaal goed nieuws en het mooiste is er zijn geen uitzaaingen gevonden bij hem.
Dus Ouwe gefeliciteerd met deze mooie en zeer positieve uitslag.
Mijn broertje kwam even gezellig koffie drinken en we hebben serieus zitten praten en daarna ging hij weer weg, hij heeft het momenteel ook druk.
Ik verzorgde de dieren, genoot van het heerlijke weer en zat te wachten op de bezorging van de nieuwe caviakooi, maar die kwam vandaag dus mooi niet.
Het is erg wennen dat Lianno er nu niet is, de kinderen uit de buurt bellen aan of hij komt buiten spelen, maar helaas alleen in het weekend en dan om en om ook nog.
Eind van de ochtend belde Pleegzorg hun afspraak af er was iemand ziek geworden , pff dat viel helemaal fout bij mij, want Johannes had alles op alles gezet om vrij te hebben en erbij te zijn en dan belt men 2 uur van te voren af want er is iemand ziek, maar morgen kan wel.
Fijn te weten dat ze morgen weer beter is maar deze week zit ik echt helemaal vol dus nu is het intake gesprek dus pas volgende week dinsdag.
Inde middag wat series zitten kijken en voor ik het wist was de dag alweer om.
Johannes was laat thuis en moest toen nog wat doen en heeft dus tot half 12 gewerkt en toen ben ik gaan douchen en nu duik ik mijn bed in.

Nog 2 nachtjes voor de Canta komt……….

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.