Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mei/100

Einde van de vakantie met Lianno

Zondag 16 Mei
Vanmorgen vroeg op en aan het ontbijt, Lianno zorgde zelf en uit zichzelf voor zijn cavia’s en konijnen en ik deed de rest.
Zijn moeder haalde hem om 10 uur op en nam hem mee naar haar huis en heeft lekker met hem in de snackbar geluncht.
In die tijd heb ik het huisje gedaan, een was en de vaatwasser gedraaid en de zon kwam door dus zijn we lekker in de tuin gaan zitten.
Johannes maakte nog iets beter aan het konijnenhok en de konijnen genoten van hun vrije uurtjes op het terras, bij hun deur konden ze toch het gaas wat weg krijgen en nu heeft Johannes er dus een stoeprand ingegraven.
Verder heeft Johannes het hok uitgemest en schoongemaakt en nieuwe wilgentakken gehaald, reusjes helemaal blij en ze groeien heel hard nu.
Op MSN sprak ik met mijn maatje Jan, dat was lang geleden weer en ik baal erg dat we zover weg wonen van elkaar, maar goed Jan deze zomer komen we gezellig met zijn drietjes naar jullie toe hoor, dat staat vast!
Ik genoot van de zo en dacht aan 29 April, wat voelt als gisteren want toen kwam Lianno en vandaag is het alweer om, wat gaat de tijd toch vlug.
Lianno kwam terug en we zaten nog even met hem en zijn moeder in de tuin en toen ging zijn moeder weg en ging hij nog een half uurtje met de kinderen uit de wijk spelen.
De vakantie zit erop, tas gepakt en tegen 3 uur reden we naar Driebergen, Lianno zat lekker op de Nintendo DS te spelen en het rustiger dan ik dacht op de weg.
Daar gekomen even koffie gedronken, nagepraat over de vakantie en toen weer terug naar Lelystad, daar gekomen bestelden we eten en keken we wat tv.
Ik zal wel even moeten wennen nu, want het is stil en ik vond het wel leuk dat lieve kleine manneke om me heen, maar goed komend wekend is hi er al weer en dan is het groot feest want donderdag is zijn verjaardag!
Ik rommelde nog wat en inmiddels is het bijna kwart over 9 en ik ga zo lekker douchen en dan naar bed en kijk daar nog lekker wat tv.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.