Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15mei/101

Dagje Avonturenpark Hellendoorn

Zaterdag 15 Mei
Was al vroeg wakker Lianno was even vergeten dat hij pas om half 8 mocht spelen en dan nog niet eens op de Gamecube, dus om ff 7 uur hoorde ik opeens scheurende race auto’s en toen ik ging kijken zat Lianno heel rustig te spelen, einde oefening en hups zijn bed weer in en tot 8 uur blijven liggen.
Hij bleef nu lief liggen tot 8 uur en daarna aankleden en ontbijt, heel netjes verzorgde hij zelf de konijnen, katten en cavia’s door ze eten, groenvoer, water te geven.
Om 9 uur belde hij met Kimberly een meisje uit zijn woongroep en die was vandaag jarig en werd 9 jaar, gefeliciteerd Kimberly en ze kletsen gezellig 20 minuten lang met elkaar.
Om half 10 kwamen de Moeders binnen en vertrokken we naar Hellendoorn, Lianno hoorde dat pas onderweg was een verassing en we gingen dus een dagje naar Avonturenpark Hellendoorn.
Het is voor mij zeker 30 geleden dat ik daar was dus was heel benieuwd, het was een rustige dag en het weer zat wel mee, droog maar de wind was fris en werd in de loop van de dag erg fris.
We kwamen precies om 11 uur aan en het was een superdag, we begonnen met wat drinken en eten en toen rond eerst doolhof en zo helemaal langs alles rond gelopen, Lianno is in bijna alles geweest en vond het geweldig, de Moeders deden heel veel dingen mee en genoten ook volop.
Ik maakte veel foto’s maar het moeilijk want alles beweegt en gaat snel achtbaan, waterbaan, schommels enzovoort maar er zijn veel foto’s gelukt ze zijn allemaal te zien op de site van Lianno, klik hier om direct bij de eerste foto te beginnen
Het was een supergezellige dag en we hebben ook een suikerspin gegeten ik blijf het maar een raar iets vinden mond vol en plof alles weg …..maar wel lekker zoet en plakkerig.
Lianno speelde aan het eind in de speeltuin en viel en tja precies in het minislootje dus drijfnat dus toen zijn we naar de auto gegaan, had natuurlijk geen droge kleren bij ons die ha dik thuis wel klaarstaan maar daar had ik dus niets aan.
Hij keek erg beteuterd maar van binnen moest ik wel lachen hoor…ik ben een beetje nat nou geloof me zijn schoenen dreven, zijn broek en onderbroek doorweekt, trui nat kortom een watermannetje, maar goed geen probleem dat gebeurt met kids, morgen even een extra was draaien en dan is alles weer schoon en droog.
Onderweg besloten we dus niet bij de MC Donalds te gaan eten maar even de Mc Drive te doen en dan kon Lianno thuis eerst droog kleren aan doen en onderweg (rit van 1,5 uur) kachel aan en wat opwarmen.
Thuis gekomen dus eerst Lianno snel omgekleed en toen heerlijk de kachel aan echt opwarmen en heerlijk gegeten met zijn allen, na het eten ging Lianno douchen en daarna naar bed.
De moeders gingen daarna ook naar huis en wij zaten beide even achter de pc, ik verzorgde de foto’s en mailde die meteen door, schrijf dit log en ga zo lekker douchen en bed in, want we hoorde al wat rare geluiden en dus keek ik net even op internet en kwam ik er achter dat Kings on Wheels hier aan de overkant wordt gehouden, monstertrucks en stunt gedoe en dat begon om 1900 uur en gaat door tot 0000 uur dus hopelijk kan ik er doorheen slapen want het is een hard geluid die trucks, maar de mensen zullen er wel van genieten hoop ik want het kost wel wat om erbij te zijn zag ik.
Het was een bijzonder leuke en gezellige dag, wel wat fris om heel de dag til te zitten in rolstoel maar dat had ik er graag voor over, ik kan me niet voorstellen dat Lianno hier alweer 17 dagen is en morgen weer terug gaat, wat zal het opeens stil en rustig zijn hier, nou ja vrijdag komt hij alweer.
Nog een paar leuke actiefoto’s en de rest kun je dus zien bij Lianno zijn homepagina onderdeel mei 2010.
image001 image002 image003

image004 image005 image006

image007 image008 image009

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat jullie zo hebben genoten van een heerlijke dag met elkaar. Leuke foto’s.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.