Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13mei/102

Caviakooi en Marco is weer terug!

Donderdag 13 Mei
Vroeg op gestaan en Johannes hielp Lianno met ontbijt en het weer was droog maar goed fis.
We verzorgden de dieren en Lianno speelde met de cavia’s en later ging die buitenspelen met zijn skelter.
Na de lunch heb ik wat in huisje gedaan, op internet bezig geweest en Lianno speelde wederom buiten.
We hebben overlegd hoe en wat met de cavia’s en hebben dus besloten dat ze in huis blijven en niet de tuin in gaan, ze krijgen een eigen plek in de huiskamer.
De cavia’s nemen we met heel zonnig weer wel mee naar buiten, maar als het slecht en koud is moeten ze toch binnen dus vanaf nu blijven ze binnen.
Na wat zoeken en overwegen hebben we een huiskamer kooi besteld en het huidige hok slaan we op voor mooi weer.
image001
Dit wordt hun nieuwe huisje, helemaal compleet en op de goede hoogte dat ik er zelf ook bij kan en lekker op wieltjes kan ik ze ook zo nu en dan verplaatsen.
Het hok is 120 X 60 X 103 (LXBXH) en heeft een huisje, waterfles, een plateau met oploopplankje, voertrog, een hooivak en 2 bui en waarin ze kunnen spelen b(als ze dat doen), nou ja helemaal compleet dus.
Ben benieuwd wat Eva en Esmee ervan vinden, de ene lijkt trouwens een kruincavia en de andere een Teddy, ik schreef eerder borstel omdat ik dat van de vorige eigenaar begreep, maar goed volgende week met Lianno zijn verjaardag komt Inge (nichtje Johannes) en die heeft er veel verstand van en die gaf me via MSN al de nodige tips, bedankt Inge!
Johannes en ik kenen samen wat tv series en ik sprak Marco weer heel even, dat was erg fijn ik heb hem heel lang niet gesproken en dat gebeurt wel vaker maar ik miste hem wel en we waren allebei even bezig met andere dingen en dus spraken we in de avond af, na bedtijd Lianno.
Ik maakte het eten gewoon schnitzel, aardappels en snijbonen en we hadden een serieus gesprek met Lianno want zijn skelter is al stuk, maar dat kan Johannes wel maken maar goed het had niet hoeven gebeuren en hij gooide met stokken en dus even tot de orde praten.
Na het praten en eten mocht hij nog even buiten spelen en toen douchen en naar bed, wat eerder want gisteren sliep hij meteen en hij werd vanmorgen pas om half 8 wakker, conclusie is dat alrs hij later gaat slaapt hij niet uit maar als je hem eerder naar bed doet slaapt hij wel door tot normale tijd en dus vandaag ook maar wat vroeger half 8 want morgen wordt het wat later en hij gaf zelf ook aan dat hij wel moe was.
Marco kwam inderdaad online en gezellig met hem zitten bij tikken op MSN, heerlijk om weer met elkaar te tikken, heb dat echt gemist!
We hebben als vanouds weer over van alles en nog wat zitten tikken, echt lekker t bezig geweest, bedankt Marco fijn je weer te spreken !
Nu is de avond om morgen lekker dagje bezoek en dus op tijd naar bed en heerlijk slapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Mooie kooi! Fijn weekend.

  2. Mag ik heel brutaal zijn en vragen waar deze kooi vandaan komt? Ik vind hem geweldig!!!
    zou u mij de naam van de (web)winkel willen mailen?
    dagmar_derkink@live.nl


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.