Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11mei/101

Goed nieuws de Canta komt eraan!

Dinsdag 11 Mei
Ik stond wat eerder op al om half 8 zat ik gezellig met Johannes aan de koffie beneden, Johannes ging werken en Lianno bleef boven spelen en kwam pas tegen 9 uur beneden. Ik verzorgde de dieren, deed mijn huisje en Lianno was aan het buitenspelen en kwam tegen 11 uur thuis en toen hebben we samen denkspelletjes zitten doen met rekenen en logica.
Mijn moeder kwam tegen 12 uur zij ging vanmiddag oppassen terwijl Johannes vanuit Amsterdam kwam reden de moeder van Lianno en ik mee met de voogd van Lianno naar het evaluatiegesprek in Zeist.
Hier kregen we de uitslag van het psychiatrisch onderzoek te horen en hoe nu verder, de uitslag was goed geen ernstige dingen die we niet wisten verder ga ik er niet op in ivm privacy.
Het werd een goed gesprek en we waren op tijd klaar en ik reed met Johannes terug en Jeanette de moeder kwam met de voogd samen in een auto retour, ze haalde later haar fiets op.
Lianno was net terug van buiten spelen en was lief geweest zei oma, hij ging meteen weer naar buiten verder spelen en kwam later de skelter halen en daarmee vermaakte hij zicht tot het eten.
Johannes moest nog even werken en Lianno mocht het eten bepalen en dan weten we het wel pizza! Hij kreeg als cadeau bij de kinderpizza een mooie handdoek van Cars en die heeft hij als spandoek opgehangen aan de kat.
Na het eten douchen en nog even praten, kleren passen die waren gekomen (leuke kleding voor zijn verjaardag) en toen hoppa bed in en hij deelde ons nog even lief mede dat wij de allerliefste zijn, dat is heel leuk om te horen.
Toen wij thuis kwamen was er ook gebeld en ik keek en dacht ken dat nummer niet b el straks wel end at deed ik en wat denk je…..het was Chantal van VGZ de Canta is klaar en kom eraan!
Woensdagmiddag 19 mei gaat het allemaal gebeuren en de precieze details ga ik nog horen maar er zullen in ieder geval foto’s gemaakt worden en wat andere media maar goed die details hoor ik verder aanstaande dinsdag en ik vind alles goed, ben allang erg blij met de supermooie Canta!
Natasja meteen gebeld en gevraagd of zij woensdag de hele dag erbij wil zijn en zij komt met haar man en kleine man dus wordt een mooie dag!
Goed volgende week meer hierover….even een mooie foto om mee te kunnen genieten van het mooie cadeau dat ik van VGZ wensenactie krijg.

image001

Verder nog wat gerommeld en met Twil gebeld en mijn moeder om te vertellen van de Canta en gewoon bijkletsen met Twil.
Nu is het bijna half 11 en ga ik lekker douchen en slapen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geweldig dat de Canta komt, je kunt aftellen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.