Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10mei/101

Lianno maakt vriendjes in de buurt

Maandag 10 mei
Om precies 8 uur kwam Lianno me wakker maken, ik was al wakker en lag lekker mek t de katten te knuffelen.
Johannes was vandaag al vroeg weg had om 8 uur zijn eerste telefonisch overleg.
Na het ontbijt speelde Lianno gezellig en deed ik de dieren en tegen de lunch raakte we aan ede praat heel serieus en tijdens het eten gingen we gezellig door.
Na de lunch zijn we gaan shoppen hij had schoenen en wat kleren nodig, we kozen samen voor spiderman slippers en stevige legerschoenen, nou ja legerschoenen de kleur dan de rest is het gewoon gymschoen.
Verder een pyjama, twee mooie truien en een bodywarmer en als extraatje en Kids top40 dubbel-cd en de cd voor het WK.
Lianno was op de fiets en ik op de scootmobiel en hij fiets keurig bij elke bocht een hand uit gestoken zelfs als je in de bocht geen andere kant op kan, maar beter te vaak dan te weinig, hij fiets redelijk goed aan de kant en let goed op.
Lianno kan dus heel goed fietsen als ik met scootmobield ga het w as de eerste keer en een groot succes, binnenkort eens een stuk verder weg gaan of ergens op visite.
Thuis gekomen ging meteen de WK cd erin en alle hup Holland hup liedjes kwamen gezellig voorbij, maar het was mooi weer dus besloot hij naar de speeltuin te gaan en kwam niet snel terug dus ging ik even spieken en hij was gezellig aan het spelen met groep andere kinderen, niet veel later kwam hij langs met alle kinderen om de dieren te zien dat is nog niet gebeurt een andere keer want ik was mijn huis nog aan het oden en tegelijk bezig met het eten.
Lianno vond dat goed en ging weer spelen en om 18.00 uur plukte ik hem uit de speeltuin en na het eten wilde hij weer terug naar zijn nieuwe vriendjes en dat mocht tot half 8, toen was Johannes ook thuis en had gegeten en haalde hem toen op.
Lianno liet vol trots aan Johannes zien wat hij allemaal gekregen had, deed samen de konijnen en toen ging de bel een van de buurtkinderen of Lianno nog kwam - heel lief en leuk voor Lianno- maar euh jongeman Lianno gaat zo douchen en dan naar bed het is al 20.00 uur geweest en tot mijn stomme verbazing krijg ik als antwoord:”maar mevrouw Lianno is al 8 jaar en ik ben pas 7 en zelfs ik mag al tot 21.30 uur buiten spelen!”
Ik moest er inwendig eigenlijk om lachen en stelde toen maar voor dat hij morgen nog eens kwam kijken of Lianno wilde spelen, dat wans goed.
Ik weet het ook allemaal niet maar ik vind voor een kind van 8 jaar binnenkomen om half 8 prima tijd, hij gaat tussen 20.00 en 20.30 uur naar bed en dat is volgens mij niet zo vroeg of wel ?
In het huis waar Lianno verblijft gaat hij op schooldagen om 19.30 uur naar bed en in het weekend 20.00 uur en soms om 20.30 uur en die richtlijn volg ik hier maar en heel soms is het hier wat later maar dat is wel uitzondering.
Hoe laat hij ook gaat slapen Lianno heeft een biologische klok lijkt wel en elke dag is hij rond 7 uur al wakker soms eerder en soms ook later.
Goed Johannes bracht Lianno op bed en wij rommelde nog wat beneden en spraken nog wat met elkaar, wilde nog mensen bellen maar helaas de telefoon heeft storing en ik kan alleen gebeld worden, erg irritant, maar goed men werkt eraan dus hopelijk morgen weer opgelost en ik heb voor nood altijd nog een mobiel.
Zo inmiddels is het alweer half 11 en ik ga snel douchen en naar bed morgen lange dag en druk, Moeders komt oppassen maar daarover meer morgen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk dat Lianno vriendjes maakt in de buurt.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.