Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9mei/100

Gezellig bij alle Moeders op de koffie

Zondag 9 Mei “Moederdag”
Vanmorgen weer vroeg op en ik heb vannacht gewoon het masker opgedaan en niets op de wond, gewoon helemaal niets en nu lijkt het langzaam dicht te gaan.
Wondjes genezen het beste als je niets doet en dus doen we maar even niets, mocht het dinsdag nog open zijn zal ik de HA eens raadplegen.
Na het ontbijt hebben we de dieren verzorgd en toen Lianno naar zijn Moeder gebracht, hij mocht bij haar bezoek voor 1,5 uur e n had voor Moederdag een tandje van zichzelf aan een ketting , een mooie fotocollages met foto’s van zichzelf ingelijst en een plantje in een koffiemok bij zich
Wij gingen even tanken en Johannes moest even een lamp vervangen en dat is tegenwoordig makkelijker gezegd dan gedaan, mijn hemel zeg het is echt kunstig werk, maar goed het is hem gelukt.
Na een ko koffie moesten we Lianno al weer ophalen en hij had het leuk gehad en thuis gekomen even aan de lunch met een heerlijk gebakken ei op brood.
Johannes moest nog wat nakijken voor zijn werk en kreeg daar over een sms en Lianno en ik speelde samen een denkspel op internet, heel grappig je moet huizen op een bepaalde mannier laten instorten en das moeilijker dan je denkt en we hadden erg veel lol.
We wilden even snel nog wat halen bij de AH maar die ging pas om 16.00 uur open dus door naar Moeders en Moeke 2 en beiden een klein moederdagcadeautje gegeven en jullie snappen al wel dat het vorige bericht voor hen was…Moeders is gek op panda’s en Moeke 2 is dol op schildpadden.
Moeders heeft leuke kleine babyvissen en als ze nou blijven leven ga ik er een paar vragen het zijn kersenbuikjes, erg leuk om naar te kijken.
Verder gezellig zitten kletsen met kop koffie en een peukje op het balkon en eind van de middag zijn we naar huis gegaan en Lianno wilde bruten spelen in de speeltuin en stapte daar dus al uit de auto en wij reden door naar het einde waar we wonen.
Vervolgens toch nog even naar de Ah en daar was het echt weer druk en wat hebben mensen een kort lontje ongelofelijk, maar goed spullen gehaald en ook meteen iets om kleine wratjes mee te laten verdwijnen, Lianno heeft een wratje op zijn vinger.
Thuis gekomen ging Lianno spelen op zijn kamer ik bestelde heerlijk Shoarma en daarna lekker bij de tv zitten eten, we hebben de film Despereaux, de dappere muis gekeken end at is echt een superleuke en spannende film zelfs in het Nederlands.
Daarna is Lianno gaan douchen en toen heb ik het wratje behandeld end at was echt simpel stickje op de pen in de fles duwen tel tot 3 en dan 10-15 seconden op het wratje en klaar zou het moeten zijn, nu zou die vanzelf weg gaan het is dan door bevriezing gedood, ik ben erg benieuwd zo doet de HA het ook.
Johannes heeft Lianno naar bed gebracht en wij kijken wat tv, drinken nog wat koffie en ik ga zo meteen douchen en bed in morgen, morgen nieuwe dag dn nieuwe plannen.

PS tegen half negen ging de telefoon Radio Beverwijk en ik nam op, ze wilden Johannes spreken maar die was bezig en dus kreeg ik te horen dat hij 2 vrijkaartjes voor het Joods Historisch Museum in Amsterdam heef gewonnen en daar zijn we weer erg blijen mee!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.