Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mei/101

Lianno is een punkertje :)

Zaterdag 8 Mei
Vanmorgen werd ik laat wakker en moeilijk, slechte nacht gehad en Lianno riep me om kwart over acht en toen stond ik dus direct op.
Samen ontbijten en erna deden Lianno en Johannes deden de konijnen terwijl ik even snel op en neer reed naar de stad om moederdagcadeau op te halen.
Huisje en dieren gedaan samen met Johannes en Lianno keek wat tv en ging toen buiten spelen in de speeltuin, eind van de morgen kwam mijn nichtje Petra gezellig langs.
We aten samen lunch en Lianno liet haar zien hoe je Mario speelt op de Gamecube, ook hebben we samen mooie foto´s zitten kijken die Petra heeft gemaakt tijdens haar verblijf in Israel.
Ook liet Lianno Petra zien hoe je moet flipperen op de flipperkast en dat ging Petra goed af hoor, is niet zo heel moeilijk maar wel erg leuk.
Het was erg gezellig met Petra weer eens hier, bedankt Petra voor de gezelaigheid.
Petra ging eind van de middag door naar haar moeder Moeke 2 en wij gingen met zijn allen naar de kapper, Johannes weer mooi kort, bij mij weer een nette pony en tot op de schouders en Lianno…nou kijk maar….
image001
Tja en als Lianno groen heeft heb ik dat dus nu ook, hij vond dat geweldig en ach ik was het er zo weer uit vanavond, uiteraard is dit uitwasbar spuitbussen werk.
Na de kapper snel naar huis en eten gemaakt, lekker aan het avond eten zitten kletsen en na het eten ging Lianno alvast douchen zodat hij na het douchen langer beneden kan zijn en hij niet tussendoor hoeft te stoppen met het spel op de Nintendo DSI XL.
De rest van de avond zal als gebruikelijk zijn Lianno gaat tussen 20.00 en 20.30 uur naar bed en wij kijken wat tv en doen nog wat op de pc en ik nonet nog wat nakijken voor de belastingdienst die mij verblijdde met een dikke rekening, dan die meteen even betalen en daarna lekker douchen en bedje in.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuke foto!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.