Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6mei/101

Erg stil zonder Lianno

Donderdag 6 Mei
Vanmorgen vroeg op, Lianno was erg langzaam en dat was niet echt slim want tussen 9-10 uur kwam Om hem halen en toen was hij dus net klaar.
Lianno nam zijn auto mee en ging een dagje gezellig bij Oma spelen, omdat de accu van zijn auto leeg was bracht ik op weg naar de winkels nog even zijn lader langs.
Ik verzorgde de dieren, deed het huisje gezien Sjoerd er nu niet is deze maand moet ik even alles zelf doen, de was gedaan en verder veel prijsvragen ingevuld.
Tevens de post opgeruimd en uitgezocht en kortom ik heb vandaag van alles gedaan en in de middag heb ik nog even een uurtje op bed gelegen.
Lianno kwam om 1900 uur thuis en ging vrijwel meteen douchen, Oma dronk een kop koffie en toen kwam ook Johannes thuis, hij bracht na even te hebben gekletst Lianno naar bed, Oma ging naar huis en wij aten toen avond eten.
Lianno heeft van San post gekregen een mooie dvd van zijn favoriete tv serie, zij had hem gewonnen en stuurde hem zomaar op en Lianno is er erg bij mee, San heel erg bedankt!
Lianno heeft een leuke dag gehad met Oma en vertelde er Johannes alles over bij he tnaar bed brengen.
Johannes en ik kletsten nog even en keken wat tv en nu ga ik douchen en bed in het is bijna 10 uur en ik ben moe, morgen weer een dag.
Het was wel opeens erg stil in huis hoor geen Lianno en dat is dan toch wel erg raar als hij al een week zo rond hobbelt.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Graag gedaan. Ik wist trouwens niet dat het zijn favoriete serie is. Ik vond het echt wat voor Lianno 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.