Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5mei/102

Zonnige bevrijdingsdag

Woensdag 5 mei “Bevrijdingsdag”
Vanmorgen vroeg op net als alle andere dagen om 8 uur, was nog heel erg moe heb slecht geslapen een van de buren heeft tot half 4 echt heel hard muziek gedraaid zo erg irritant dat ik de politie wilde bellen, maar helaas onderhoud bij UPC en ik had dus geen telefoon.
Eerste wat ik dus voornam was dat in de middag naar de directe buurman zou gaan om even verhaal te halen, maar voor ik bij hem kon aanbellen stond hij al bij ons aan de deur of dik wist wie die herrie maakte en ik nog heel droog jij was het dus niet? Nou ja gesproken en we zijn er dus nog niet achter, maar als het vannacht weer zover is bellen we allebei de politie.
Na het ontbijt was het zover, Lianno en Johannes gingen de nieuwe skelter in elkaar zetten en deze was echt niet te klein eerder te groot, heb er dus ook geen plek voor in huis en dus voorlopig staat hij geparkeerd in onze tuin.
Lianno was er erg blij mee….en Johannes ook zo te zien J
image001 image002

image003 image004
Uiteraard vandaag huisje gedaan, dieren verzorgd en met zijn drietjes de auto schoongemaakt, helemaal gezogen en sopje er door heen.
Lianno heeft onkruid gewied en is met buurman Herris weggeweest, samen de honden uilaten en dat vond hij super leuk.
Gezellig met zijn allen in de tuin gezeten op terras in de zon, konijnen los echt super zoals die groeien, ze worden al erg groot en zijn nu pas 3 maanden jong.
Verder speelde Lianno ook buiten, voor het eerst ging hij alleen naar buiten naar de speeltuin en dat vond ik fijn en ik hoop dat hij op die mannier ook wat andere kinderen
zal leren kennen maar er zijn er weinig hier.
Lianno speelde ook nog in de tuin en overmaakt zich hier wel en vandaag was maar half uurtje gamecube, met mooi weer zijn er betere dingen dan spelen op de computer.
Na het eten douchen en nog wat nick jr kijken en toen lekker naar bed, ik bracht hem en dan praten we altijd even Lianno begint da n heel veel serieuze dingen te zeggen en dus hou ik daar altijd wel rekening mee en het was leuk gesprek en nu slaapt hij lekker.
Tussen alles door heb ik zelf ook wat tijd gemaakt om ons forum bij te werken en de prijsvragen te doen, want meestal als Lianno er is besteed ik meer tijd aan hem, hij is er nu bijna 3 weken ( 18 dagen) en dus moet ik af en toe wat in het forum doen en dat gaat heel goed dan vermaakt ij zich zelf wel.
We hebben het in ieder geval erg naar onze zin zo met zijn drietjes in deze vakantie en dat is heel belangrijk.
Nu doe ik nog even snel wat kleine dingen en dan ga ik ook douchen en bed in en hopelijk geen feestende buren in de nacht, want ik heb mijn slaap wel nodig hoe leuk en fijn ik het ook vind met Lianno in huis, mijn nachtrust moe tik wel hebben en die neem ik ook, maar dat wordt moeilijk als buren daar geen rekening mee houden.
Goed einde van deze mooie zonnige Bevrijdingsdag en nu maar hopen dat het morgen weer zulk mooi weer is.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een geweldige skelter. Zo te zien vind Johannes het ook leuk ;-). Hopelijk heb je vannacht beter geslapen.

  2. Heerlijk de mannen zo bezig te zien met de skelter.
    Lianno zal er vast veel plezier van hebben. Mijn kinderen vonden het altijd prachtig als ze een boodschap mochten halen op de skelter ; maar daar is hij nu nog wel iets te jong voor. Fijne vakantie verder !


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.