Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4mei/100

Infuus en dodenherdenking met Lianno ging supergoed!

Dinsdag 4 Mei “Dodenherdenking”
Vanmorgen 8 uur op en Johannes was al weer naar zijn werk, Lianno en ik ontbeten samen gezellig wat later, want hij wilde nog even doorspelen.
In de ochtend speelde Lianno lekker op zijn kamer, in de tuin en ik verzorgde samen met hem de dieren en ruimde boven de boel op.
Na de lunch lekker samen op de computer bezig geweest en samen zitten praten over wat mei nou precies is en wat ie om 8 uur doen, Lianno begrijpt het goed maar snapt niet dat een oorlog zo lang kon duren, schrale troost denk dat weinige dat snappen.
Eind van de middag kwam Jop het was tijd voor infuus, mijn moeder was er net en ging even met Lianno lekker boven spelen zodat hij het prikken niet hoefde te zien, ik vind dat niet fijn want als het misgaat maakt het hem nog banger voor prikjes dus zo was beter.
Daarna gezellig met zijn allen zitten eten en de tv aan en keken naar journaal en de Dam.
Lianno wist dat als de trompet gaat spelen ben je stil tot het volkslied klinkt en heel netjes keek hij heel geïnteresseerd naar de beelden op tv van de Dam en toen ging alles anders, hij bleef kijken en na het volkslied mocht hij nog even op de computer.
Zelf besteed ik verder geen woord meer aan die asociale medelanders die zelfs dit moment vergallen willen, want het is niet gelukt en dat is het enige wat telt!
Ons Freaks Forum is net als voorgaande jaren offline geweest tussen 19.55 en 20.10 uur uit respect voor de 2 minuten en dat wordt ook door onze bezoekers erg gewaardeerd.
Mijn infuus liep tot 21.00 uur en dus bracht Johannes Lianno op bed en na infuus nog even zitten napraten, tv gekeken en nu is het 2.30 uur en ik duik onder de douche en dan lekker mijn bed in.
Morgen is Johannes lekker vrij en dan gaan ze de grotere skelter in elkaar zetten…….en deze is echt veel groter de wielen alleen al zijn zo groot als mijn voorwiel van de scootmobiel, ben benieuwd en Lianno ook.

image001

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.