Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3mei/101

Bedankt Nienke en Ilja

Maandag 3 Mei
Ik stond op en Johannes was al op weg nar Amsterdam. Lianno en ik aten ontbijt en jammer genoeg was het weer erg vies weer.
In de ochtend deed ik huishouden, dieren en de post terwijl Lianno tv keek, speelde op zijn kamer en de lekker bezig was met de flipperkast.
Om 12 uur kwam mijn nichtje Nienke en haar zoontje Ilja (6 jaar) en we begonnen met een gezamenlijke lunch, dat was erg gezellig.
Lianno en Ilja speelden heel de middag en ik geloof dat ze alles hebben gebruikt in de kamer van Lianno, de gamecube, lego, auto’s, flipperkast en ook even op de Wii.
Ze keken ook samen wat tv en aten gezellig wat chips ten konden het prima vinden met elkaar.
De skelter die ik kocht jullie weten wel dat “beginnend moeder” foutje, nou die gaat met Ilja mee hij past er perfect op en is er super blij mee.
Dus vanaf nu heeft Ilja ook een super gave skelter.
Nienke en ik kletsen gezellig en dronken koffie/thee en vermaakten ons ook prima, tegen etenstijd werd er patat en kip nuggets besteld en Nienke en ik aten een maaltijdsalade.
Tja ik ga door met dieet het gaat goed en dus even doorzetten er is al 4 kilo af en 11,5 te gaan.
Johannes kwam tijdens eten thuis en schoof gezellig aan, na het toetje speelden de twee nog met zelf gevouwen vliegtuigjes die door de huiskamer vlogen en ze hadden de grootste lol.
Om 20.00 uur laden we de skelter i2 en brachten we Nienke en Ilja naar de trein, het was een leuke dag bedankt hiervoor en dit doen we snel nog eens.
Terug thuis is Lianno gaan douchen en toen nog even beneden gezellig met Oom Johannes, hij mist hem echt als hij de hele dag werkt en dus bracht Johannes hem ook naar bed en om precies 21.15 uur lag Lianno op bed en viel als een blok in slaap.
Wij zijn nog even benden wat gaan drinken, napraten en nu is het 22.00 uur en ga ik snel douchen en bed in morgen drukke dag, ik heb ook infuus.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Fijn dat het zo gezellig was. Succes met het infuus vandaag!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.