Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2mei/100

Ons schoonmaak monstertje

Zondag 2 Mei
Vanmorgen werd ik om 9 uur wakker gemaakt, Johannes was al beneden en Lianno was nog aan het spelen, Lianno was zelf pas 7.45 uur wakker geworden en wilde dat ik ook langer kon slapen , lief hé.
Lianno is meetal rond 7 uur al wakker en het maakt dan ook niet echt uit hoe laat hij gaat slapen, hij vind het vreemd dat ik zo lang kan slapen maar gunt me dat uurtje wel zegt hij.
Na ontbijt kwam de zon beetje door was nog wel erg fris buiten, maar Lianno ging de konijnen los laten op het terras en gaf ze zelf geplukte paardenbloemen, hij vond het super, het was voor hem de eerste keer dat de konijnen los liepen.
Verder speelde hij op zijn kamer met de Gamecube, flipperkast, keek tv en vermaakte zich wel tot aan de lunch, na de lunch zijn we naar de winkel gegaan.
We moesten even wat aan de badkamer doen de wc-bril was kapot, de douchekop versleten en ik had geen handdoekhaakjes genoeg en tja met Lianno hier is dat wel nodig.
We zijn voor alles geslaagd en ook voor de hoekprofielen om nog meer hout te beschermen, want de konijnen groeien erg hard en kunnen nu dus veel hoger knagen, wat ze ook doen.
Daarna even naar de Kwantum om te kijken of de Cars handdoeken binnen waren, maar helaas nee wel kochten we voor Lianno 2 boekjes over het menselijk lichaam, een is stickerboek en ander echt heel mooi leerboek.
Lianno ging lezen terwijl Johannes en ik de dieren even deden, later speelde Lianno nog even boven en deed ik de was, Johannes haalde netjes de racebaan weer uit elkaar want Lianno wil er niet mee spelen en dus terug in de doos dan blijft die heel en netjes.
Lianno ruimde heel netjes zelf zijn kamer op en haalde de schone was op die ik had gevouwen en ruimde het op ion zijn kast.
Tijdens het avond eten hebben we lekker een film gekeken Beverly Hills Chihuahua, echt een grappig film.
Na het eten ging Lianno nog even spelen en toen douchen en eenmaal beneden vroeg ik hem zijn speelgoed op te ruimen er komt morgen bezoek legde ik hem uit en toen uit het niets begon hij opeens te ruimen, leegde de asbakken, zette alles netjes op de salontafel en ik keek toe en moest zo lachen en helemaal toen hij klaar was “ons schoonmaak monstertje” vroeg om nog wel even te stofzuigen en dan vooral de krabpaal van de katten en de mat in de gang.
Lachend zei ik dat ik dat zeker zou doen………en hij liep naar de trap om naar bed te gaan en draaide zich om en zei ik leer het wel want ik ben goed…moest er erg om lachen.
Ik ben zelf erg van het netjes recht neerzetten, schoonmaken en ik geniet hier dus volop van....kind naa rmijn hart kan ik wel zeggen en of het morgen  of later nog zo is dat zien we wel weer, maar nu is het heerlijk!
Johannes bracht hem naar bed en boven ging de opruimwoede nog heel even door en toen lag hij heerlijk in zijn bed, hij moet even wennen want Johannes gaat morgen weg voor hij op is en komt pas laat terug end at kent hij nog niet, maar voor alles een eerste keer.
Johannes en ik kletsen nog wat na, ik pakte de stofzuiger en deed wat Lianno had gevraagd, ruimde de vaat op en toen nog even op de pc en forum in nu is het bijna en22.00 uur en ga ik douchen en lekker slapen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.