Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mei/102

Ik stop met apart plastic inzamelen als ik het elke keer als een asociaal persoon gewoon op de straat moet dumpen omdat de containers vol zijn! BAH

Zaterdag 1 Mei “Dag van de arbeid”
Vanmorgen om 8 uur op en tjonge wat een naar weer, regen en wind ik had zo op de zon gehoopt zodat we met Lianno en de konijntjes lekker buiten konden zitten.
De morgen verliep rustig Lianno speelde met de Wii, Flipperkast en keek wat tv.
En dan het skelter gebeuren hij is dus echt te klein en dus hebben we maar een andere besteld voor Lianno eentje voor de leeftijd van 6 tot 12 jaar een hele grote robuuste en zeer stevige skelter en die wordt van de week bezorgd, Lianno kijkt er al helemaal naar uit.
Lianno vroeg nog kan die andere terug naar de winkel of even we hem cadeau, nou dat laatste zal wel gebeuren mijn nichtje komt maandag en die heeft een knulletje van 6 jaar en als die hem niet past is er nog een ander op de lijst….maar First things First.
Goed ik noem dit maar een foutje van een “beginnend moeder” er stond toe maximale lengte 1 meter 40 Lianno is 1 meter 23 dus ik dacht prima, maar helaas en na veel speurwerk om uitleg bleek de skelter te zijn voor kledingmaat 110-116 en das exact Lianno zijn maat, nou ja hoe dan ook probleem is opgelost Lianno krijgt een andere en deze vind ook wel een goed adres.
Daarna zijn we naar de AH gegaan om boodschappen te doen, Lianno bracht het plastic afval naar de speciale container en tjonge wat een bende daar zo is apart inzamelen ook niet leuk zeg er ligt zoveel naast date je nog wel 5 containers kan vullen en het is een grote asociale bende.
Als dit zo blijft stop ik ermee, ik heb geen zin om daar mijn zakken op de straat te gooien dat vind ik erg asociaal, als je van de mensen verwacht dat ze meedoen zorg dan op zijn minst voor goede middelen, zo niet stop ik er weer mee en gaat alles gewoon in de algemene container.
Thuisgekomen lekker aan de lunch, Lianno wilde graag ossenworst en American filet, tja naast Old Amsterdam kaas heeft de knul goede smaak.
Na de lunch was het werktijd dus de dieren Lianno ging met Johannes de muizen, konijnen, Gerbil, vissen en katten verzorgen, ik deed de kattenbak schoon maken.
Lianno wilde daarna op zijn kamer spelen en dat mocht tot we naar de dierenwinkel gingen en daar slaagden voor een hele grote voercontainer voor de katten, hier gaat veel in 4,5 kilo is dus eigenlijk voor honden maar ja met Maine Copons komt dat ook zeker op in 2 weken tijd.
De brokken van Royal Canin zijn ook erg groot, nu zit hij nog vol kittenvoer van Whiskas die zijn veel kleiner.
image001
Na het klussen ging Lianno lekker boven spelen en keek ik mijn soap, Johannes werkte op zijn computer de FarmVille game even bij en daarna ben ik gaan eten koken.
De mannen aten Macaroni en ik genoot weer van een AH maaltijdsalade, heerlijk veel sla en beetje kip en het ziet er naar uit dat ik weer afval (-3 kg) dus we gaan lekker door met dat eten van die koude Maaltijdsalades.
Na het eten keek Lianno nog wat tv en toen ging hij douchen en daarna nog wat zitten kletsen en vervolgens naar boven en toen kamer opruimen en tja ik stel dus hoge eisen blijkbaar, ik ben erg van de nette en alles recht en das niet iets voor kids end at weet ik ook wel.
Dus heb ik maar even geholpen want een bureau dat bomvol ligt kan je niet aan werken en Lianno zei toen we klaar waren hmmm lijkt wel nieuw hier en ik zei heel droog zo wie ik het graag en Lianno vroeg me of ik bij Oom Johannes dat ook zo deed en ja dus….pffff moeilijk hoor zo netjes maar wel mooi.
Ik lachte en hij ging slapen en ik dacht nou Lianno als je maar de helft doet heb ik al heel wat gewonnen, tja kinderen maken nou eenmaal puinhoop en ik mag best proberen hem wat netter te krijgen zoals lego bij lego, knex bij knex en de auto’s in de automand enzovoort en dat gaan we proberen dus….wordt vervolgd.
Nog even lekker beneden achter de pc gezeten en wat aan prijsvragen gedaan en het forum en nu is het half 11 en ga ik douchen en snel bed in, morgen weer vroeg op.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, ik zamel ook apart plastic in. Hier staan er ook weleens zakken naast de container, maar dan is de container nog lang niet vol. Maar als mensen een zak zien staan, gooien ze hem er gewoon naast. Ik blijf toch doorgaan met plastic inzamelen. Wat een makkelijk ding voor het kattenvoer! Jammer dat de skelter te klein is, lief dat je er iemand anders blij mee maakt. Fijne zondag.

  2. Wonen jullie toch in het verkeerde dorp/stad 😛 want hier worden de plastic zakken netjes opgehaald ,net zoals het oud papier 😀


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.