Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30apr/100

Koninginnedag 2010, heerlijk en relaxed!

Vrijdag 30 April “Koninginnedag”
We waren al om 8 uur op en geloof me na vannacht was ik echt helemaal op, onweer, hagel harde wind kortom heel slecht weer tussen 1 en 4 uur en dan ook nog alle geluiden van de mensen die koninginnenacht vieren in het centrum, voor mij dus weinig slaap.
Eerst ontbijt, jammer van het weer het regende heel de ochtend en as heel lat klaarde het wat op en kwam er een beetje zon.
Lianno heeft een skelter van ons gekregen zodat hij daarmee lekker kan buiten spelen, hij is een beetje klein voor hem (mijn schuld) maar hij vind hem super, het was voor Johannes vanmorgen een hele klus hem in elkaar te zetten.
image001 image002
Ondertussen keken we naar de Koninklijke familie op tv en dat was echt gezellig.
Lianno speelde in de ochtend met den flipperkast en keek wat tv in de middag haalde zijn moeder hem op en gingen ze samen naar het centrum, kermis en rommelmarkt en Lianno heeft het heerlijk gehad en is in spookhuis geweest en in ander draaiend ding op de kermis, kreeg patat en een suikerspin en won een prijs op de kermis.
Terwijl Lianno met zijn moeder uit was keken Johannes en ik wat tv het was te fris en nat om buiten te zitten en dus bleven we binnen vermaakte ons prima.
Thuis gekomen ging Lianno even zijn kamertijd doe en daarna aten we gezellig bij de tv en keken naar de film De Maanprinses en het Geheim van het Witte Paard en dat was best een spannende film ook al is hij voor kids.
Na het eten en de film is Lianno gaan douchen en zijn wij de aquariums even van vers water gaan voorzien en maakten we de filters schoon.
Johannes bracht Lianno naar bed en we dronken nog wat koffie en kregen van de buren Ria en Heerris een pan verse soep voor morgen, lekker.
Nu is het half 10 en ga ik snel douchen en bedje opzoeken want ik ben moe en morgen si het vroeg dag.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.