Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29apr/101

Lianno zijn vakantie bij ons is begonnen

Donderdag 29 April
Vanmorgen weer vroeg op, Johannes naar zijn werk en ik deed de dagelijkse dingen, huisje, mail, prijsvragen, dieren.
Ik ben een aantal dingen aan het wijzigen in ons forum zodat het weer wat beter te onderhouden zal zijn en dat kost wel wat tijd.
Heb gezellig met San gebeld en lekker bij zitten kletsen, ze had ook goede ideeën voor het forum, bedankt voor de tips San.
Moeke 2 kwam gezellig op de koffie en haalde haar lang verwachte verjaardagscadeau op en nodigde me uit om samen met mijn moeder en haar naar de Orchideeënhoeve te gaan binnenkort en dat vind ik erg leuk.
Ik heb nog even geflipperd het is erg grappig om een flipperkast in je woonkamer te hebben staan, is weer eens wat anders.
Met mijn moeder gebeld en afgesproken wanneer we een dagje samen uit gaan met Lianno, we gaan met Moeke 2, mijn moeder, Lianno en wij zelf een dagje naar Hellendoorn en daar heb ik al heel veel zin in.
Johannes haalde Lianno op en kwam erg onprettig in hele drukke files terecht, eenmaal thuis verzorgde ze eerst samen de konijnen en Lianno wilde even flipperen voor we aan de pizza begonnen, zij aten pizza ik at een maaltijdsalade ivm dieet.
image001 image002 image003
Tegen 8 uur ging Lianno douchen en daarna lekker naar bed, half 9 lag hij er in en hij sliep meteen.
Johannes en ik zijn nog even naar benedengegaan even samen zitten, tv aan, achter de pc en gewoon even lekker samen en nu is het half 11 en gaan we douchen en bedje in, morgen is het Koninginnedag en ik hoop op een mooie dag en zal voor de buis gaan genieten.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geweldig dat Lianno er is, geniet ervan!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.