Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

27apr/101

Dagje met Twil naar Dolfinarium

Dinsdag 27 April
Ik stond om half 8 op gelijk met Johannes en hij ging naar Amsterdam en we belden gezellig met elkaar.
Ik verzorgde onze dieren en vond weer 3 eieren van de Luipaardgekko, ben ik blij mee de eerste twee waren niet goed dus nu liggen er drie nieuwe.
De Valys taxi zou er om 10.45 uur zijn maar kwam weer veel te laat en arriveerde hier pas om 11.35 uur en toen snel naar Harderwijk waart Twil al op me stond te wachten voor het Dolfinarium.
Twil is een van de 2 zussen van mijn moeder, Twil heeft zelf ook gezondheidsproblemen met nek en rug en hiervoor gebruikt ze dus op zo’n dag als vandaag een korset en nekbrace.
We zijn toen ik er was meteen naar het restaurant gegaan en daar kan je meteen onder water kijken naar de dolfijnen en begonnen de dag samen met koffie en broodje gezond als lunch.
Daarna heel Dolfinarium rondgelopen en het was echt superweer, uit de wind in de zon erg warm en het was helemaal niet druk er waren wel kinderen maar je kon echt merken dat het een rustige middag was.
We hebben uiteraard de nieuwe show gezien en die is echt super, de droomwens heeft echt hele mooie momenten en omdat ik rolstoel ben mag ik altijd vooraan zitten en Twil zat naast me en daar zo op 1e rang had ze nog nooit gezeten en ja we genoten en werden wat nat, maar dat hoort er bij een goede show wel bij.
Na de show weer terug naar restaurant met onderwater uitzicht op de dolfijnen een kop koffie en toen nog wat rond gelopen en ik heb Twil die helemaal weg is van dolfijnen een leuke cap met een dolfijn erop gegeven en die staat haar erg leuk.
De middag was super leuk en we hebben beiden genoten en de taxi was er op tijd en binnen te laat marge van 15 minuten en ik heb de terug weg lekker liggen slapen.
image001 image002 image003

image004 
Twil het was echt superleuk, bedankt doen we snel nog eens een keertje!
Thuis gekomen zijn we in de tuin gaan zitten met de konijntjes los op terras en Twil heeft toen hele leuke foto’s gemaakt van die volgens ons wel in een konijnenhok wil wonen.
image005 image006 image007

image008 image009 image010

image011 image012 image013
Toen Johannes thuis kwam gingen de konijntjes weer hok in en wij lekker eten en de avond hebben we gezellig naar de film Extraordinary Measures en ook al had ik hem al enige al gezien het was toch weer een mooie film.
We hebben een leuke avond gehad en het was tegen 12 uur dat we naar boven gingen en douchen en bed in, Twil nogmaals bedankt voor de leuke dag!

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een geweldige middag bij dolfijnen. Fijn dat jullie zo genoten hebben. Leuke foto’s!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.