Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25apr/101

Met zijn allen gezellig in de zon op het terras

Zondag 25 April
We waren al op tijd en ik was er als eerste uit, ik was gewoon al om half 9 klaar wakker nou ja lekker lange dag dus.
Dieren verzorgt, huisje gedaan, mail, prijsvragen en FarmVille gespeeld en lekker in de ochtend rustig aan gedaan.
Toen zijn we verder gegaan in de tuin, de zon scheren heerlijk en het hekwerk was af, dus toen moesten meteen de reusjes ook neven eruit en d t was erg leuk en zo aandoenlijk.
De katten doen heel lief, Gizmo vindt het allemaal goed rook eens aan een van hen en ging liggen, Smockey was heel nieuwsgierig en werd steeds opgezocht door eentje en liep dan weg en ging ergens anders liggen, Kuifje die weet wel wat die wil en das spelen dus stiekem met zijn pootje en snuffelen en echt leuke momenten gaf dat.
Een aan tal momenten heb ik gefilmd zie in het bericht hieronder de filmpjes en meer op youtube in de afspeellijst Vlaamse Reuzen Snuffie  Stampertje.
Dit is dus het hekwerk en bij het pad kan het hek open en dicht gedaan worden en er is een los stuk dat we voor de open deur naar het huis plaatsen zodat ze niet het huis in kunnen.
image001 image002
Hier zijn de reusjes
image003 image004
Smockey en de reusjes.
image005 image006
Gizmo en de reusjes
image007 image008
Kuifje en de reusjes en die is veel ondeugender kijk zelf maar….
image009 image010
Nou stop ik hoor de rest van de foto’s kunnen jullie zien op de Homepagina en dan op de pagina van de reusjes.
Die van vandaag beginnen bij deze link (klik de zin)
We hebben lekker een tijd in de tuin gezeten en ik heb dan ook een tijd in de schaduw van de parasol gezeten omdat het wel erg warm werd in de volle zon.
Daarna zijn we naar binnen gegaan en heeft Johannes de flipperkast in elkaar gezet, jullie weten wel die flipperkast die ik een tijd terug gewonnen had, maar die kapot aankwam en niet te repareren zou zijn, nou die had ik aan Ben de zoon van Sjoerd gegeven en hij heeft hem kunnen repareren, echt gaaf.
Hij doet het nu en is ook gewoon van Ben, maar nu heb ik hem een maandje te leen, Lianno zal dat vast erg super vinden in de vakantie en met zijn verjaardag, dus nu staat er een flipperkast in de woonkamer.
Uiteraard hebben wij ook zelf even heerlijk gespeeld en het is erg leuk en heel echt met de geluiden en lampjes, Johannes is er goed in ik iets minder, maar het geeft een hoop lol.
image011
Ik heb nog even gezellig met Twil gebeld en alles afgesproken voor aanstaande dinsdag en we hebben er allebei erg veel zin en het weer wordt heel goed voorspeld dus kom maar op met dinsdag.
Toen eten besteld een heerlijke loempia en patat en lekker voor de tv zitten eten, ondertussen draait er een as en die vouw ik straks na het douchen meteen weer opvouw voor ik ga slapen.
Nu ga ik nog even lekker op de bank hangen en dan tv kijken en meteen daarna naar boven want morgen begint er weer een hectische week voor Johannes en na de afgelopen drukke week waas dit een heerlijk relaxed weekend en het mooie weer heeft ons erg goed gedaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat een leuke foto’s. Fijn dat jullie zo genieten! Heel veel plezier morgen, maak er een mooie dag van.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.