Terrashek bijna klaar voor vrijlopende reusjes en 2B-fresh afvalzakken

Zaterdag 24 April
Vandaag werd ik om half 10 wakker en we stonden rustig op, in mijn gedachte was ik bij Prema de moeder van Johannes, vandaag is haar geboortedag en ze zou dan 86 jaar zijn geworden, maar zij is in 2004overleden.
Op dit soort dagen denk je dan toch als eerste terug aan haar en dat zal denk ik altijd zo blijven.
Goed de dag rustig begonnen, dieren verzorgd, huisje gedaan, mail opgeruimd, prijsvragen ingevuld en forum opgeschoond.
Na een lekker lunch zijn we naar de Intratuin gegaan en hebben op ons gemak rond gelopen en we zijn nu geslaagd voor de hekken die we wilden hebben om de reusjes ook los op terras te kunnen laten lopen.
Meteen paaltjes gehaald en wat plantjes voor in de bak voor het huis, ik heb nog 1 lege bak voor mooie kuipplant maar die zag ik vandaag niet, wel geslaagd voor parasolvoet en nieuwe parasol en die is Limoengroen, lekker fel gifachtig kleurtje.
Laat ik meteen zeggen dat Johannes deze kleur niet zo vond maar ik wilde geen blauwe en helemaal geen witte dus werd het een heel fel kleurtje alles ik maar uit de zon kan zitten.
Okay alles in de auto gedaan was even passen en meten, maar het lukte zijn we rustig naar huis gereden en alles uitgeladen.
Johannes begon meteen in de tuin terwijl ik even mijn buzzer pakket bekeek, ja ik mag weer buzzen en dit keer zijn het 2B-fresh afvalzakken.
Di zijn vuilniszakken in de kleuren Lila (Lavendel) en groen (Limoen) en ze hebben een geur je ruikt ze al bij het opendoen en ben erg benieuwd.
Op het eerste oog vraag ik me af hoe stevig zullen zijn ze zien er erg dun uit, maar ruiken wel lekker, de prijs is ook niet echt goedkoop duurder dan de gewonen merkzakken maar we gaan er vrolijk mee aan de slag.
Ik heb dus leuke pakketjes gemaakt en meteen in de omgeving uitgedeeld, voor mijn familie heb ik er paar apart gelegd en die krijgen ze van de week en dan gaan we het wel zien.
Toen ben ik vervolgens Johannes gaan helpen, k heb het hek door midden zitten zagen spijltje voor spijltje terwijl Johannes het tweede deel aan het plaatsen was, morgen nog het deurtje maken en dan gaan de reusjes los op het terras ben erg benieuwd hoe ze dat vinden.
Ik zal morgen wel wat foto’s maken van het hekwerk en de reusjes op het terras had ik vandaag geen tijd en zin meer in het was al laat toen we dat afhadden en toen ben ik dus eten gaan maken, we hadden weer heerlijke soep van de buren en een thuismaaltijd salade van de AH, o die zijn zo lekker en makkelijk maar ook gezond.
Na het eten lekker tv gekeken, achter de pc gezeten en nu gaan we douchen en bedje in, morgen weer lekker verder in de tuin.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Testpanel. Bookmark de permalink.

Geef een reactie