Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

23apr/101

Frits Wester hij is goed en ik vind hem echt superleuk hij is gewoon een schatje!

Vrijdag 23 April
Zo afgelopen nacht was Johannes om even voor 12 uur thuis, ik lag al op bed maar was nog wakker om even te kletsen.
Vanmorgen kwam ik dan ook pas lekker om half 11 van bed, lekker lang uitgeslapen en dat kon want helaas kwam Sjoerd niet die heeft een erg zware verkoudheid en hij staat op het punt van vakantie dus even rustig aan en uitzieken.
Johannes werkte vandaag thuis, even rust in het gebeuren en hebben samen de koffie pauzen in de tuin gedaan in het zonnetje en aan het eind van de middag zijn we lekker samen naar de AH geweest.
Verder heb ik de dieren verzorgd, huisje gedaan en veel op de pc gezeten, Natasja even gesproken en mijn broertje kwam nog even langs om wat te regelen.
Sjoerd kwam nog even langs om de flipperkast die ik ooit won bij de AH en die stuk was te brengen, zijn zoon heeft hem gerepareerd en daar blijft hij ook staan ik heb de ruimte er toch nu niet meer voor, maar omdat Lianno er zo meteen 2 weken is en zijn verjaardag hier viert leek het me leuk hem even te lenen tot eind mei en dat was helemaal goed, we gaan dus flipperen hier.
Ik ben erg blij dat de zoon van Sjoerd (Ben) heeft kunnen maken, super Ben bedankt dat ik hem nu ook nog zo’n tijd mag lenen.
In de avond gezellig wat tv gekeken, op de pc bezig geweest en we hebben Ina uiteraard even gebeld ivm haar verjaardag want we gaan dit weekend nergens heen, te druk afgelopen week en we gaan lekker genieten van het mooie weer en niets doen.
Zo nu is het weer hoogste tijd en duik ik onder de douche en bed in, ben benieuwd hoe P&W al zijn vanavond is vast programma in mijn bed en vanavond zit mijn favoriete journalist er Frits Wester, hij is goed en ik vind hem echt superleuk gewoon een schatje!
Frits is scherp, heeft humor, is duidelijk en spreekt woorden die elke Nederlander teminste begrijpt in dat ingewikkelde gebeuren van de bobo’s in Den Haag, door hem overzie ik veel meer de acties en reacties en dat is goed.
Daarnaast is hij ook nog eens ambasadeur van Stichting Hulpond.
Maar genoeg oer onze Frits, ik ga snel naar boven want anders mis strak s het programma nog.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Prettig weekend!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.