Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21apr/101

Woensdag zo om…….

Woensdag 21 April
Johannes kwam tegen half 2 vannacht thuis, heel even werd ik wakker maar ik kon niet opstaan want ik had een nachtmeting dus sliep lekker door, was ook erg moe.
Tegen half 8 stonden we weer op en Johannes vertrok tegen 9 uur alweer naar Amsterdam.
De verpleegkundige haalde vandaag weer de apparatuur op en morgen krijg ik de uitslag.
Ik deed het huisje, verzorgde de dieren en vermaakte me prima met de dagelijkse dingen, het is best fris buiten het lijkt erg lekker maar de wind maakt het erg fris.
In de middag kreeg ik bezoek van de gezinsbegeleidster, de voogd van Lianno en Lianno’s zijn moeder en we spraken over Lianno uiteraard, en na het gesprek was de middag ook al;weer om en was het tijd om te gaan eten.
Tijdens het eten lekker soap aangezet en nog wat andere tv gekeken, nog wat op internet gespeeld en tot slot de krekels (levend voer voor reptielen) verzorgd en daarna ben ik gaan douchen.
Ik heb met Lianno gebeld en hij was z blij dat hij de hele vakantie mag blijven en heeft allemaal plannen zoals kikkervisjes zoeken, een BBQ en hij vroeg of mijn Canta er al was lief he? na een half uurjte .hingen we op dit was een van de meest lange gesprekken we hadden en erg leuk.
Ik kreeg vandaag superleuke post een dvd en ik ben hier superlij mee bedankt!
Mijn nichtje zou maandag al naar Israel gaan, maar is uiteindelijk gisteren vertrokken en goed aangekomen, we sms’en regelmatig en ik vind dat erg leuk om te horen hoe ze het heeft in Israel.
Het is nu bijna half 10 en ga douchen en dan in bed nog wat actualiteitenprogramma’s luisteren en dan val ik vanzelf in slaap en Johannes is ook vandaag laat, maar een voordeel hij zet dan de tv wel uit, hij zou bellen als hij vertrok.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Leuk al die plannen van Lianno! Dat worden geweldige weken.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.