Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

20apr/101

Lianno komt de hele vakantie, twee weken lang heerlijk!

Dinsdag 20 April
Vanmorgen was ik al om half 8 op en Johannes ging al snel naar Amsterdam en het wordt nachtwerk vannacht dus ik zie hem morgen weer denk ik.
Ik heb vannacht een nachtmeting en dien dus een goede nacht te slapen om te zien of de beademing zijn werk nog goed genoeg doet.
Sjoerd kwam en maakte de boel schoon en dat was net als altijd gezellig alleen zat ik nu een tijdje met Johannes aan de telefoon, normaal doen we dat niet als Sjoerd er is maar ja anders spreken we elkaar helemaal haast niet.
Ik verzorgde de dieren en bestelde de kaartjes voor het Dolfinarium en ik heb er zin in zeker nu de weersvoorspelling perfect lijkt te zijn.
Ik kreeg goed nieuws, Lianno komt niet 2 keer vlak achter elkaar maar komt gewoon heel de komende vakantie dus van 29 April tot en met 16 Mei, 2 hele weken!
Hij zou eerst op 9 Mei terug en dan haalden we hem weer op 12 Mei op, maar nu is het dus een lange vakantie.
Morgen ga ik hem tijdens belmoment het goede nieuws vertellen, ben erg benieuwd hoe hij erop reageert.
Verder heb ik me wel vermaakt de verpleegkundige kwam de meetapparatuur instaleren en kletste heel even over het nieuwe slangensysteem.
In de middag wat prijsvragen gedaan, tv gekeken naar series die ik heb opgenomen en buiten zitten ging niet mij te koude wind helaas.
Ik maakte wat eten en at bij mijn soap en tussendoor belde Johannes af en toe heel even als hij ging roken en hij melde al dat het langzamer verliep en dus wel erg laat zal worden een uur of 12…… nou sterkte daar in Amsterdam, maar ik ga nu lekker douchen en dan zet ik Nova en P&W nog even aan in bed en val dan wel in slaap.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Geweldig nieuws dat Lianno de hele vakantie komt!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.