Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18apr/101

Gezellig Elis & Camiel op bezoek

Zondag 18 April
Wederom om 8 uur al beneden en na ontbijt kwam de zon er al lekker door en zijn we weer in de tuin gaan zitten.
Johannes en Lianno verzorgden samen de dieren en erna speelde Lianno lekker buiten in de tuin met zijn auto’s.
Toen kregen we bezoek Elis en Camiel erg gezellig en ook zij waren zo lief om Lianno te sponoren met zijn goede doelen loop.
We kregen een mooie katten speeltunnel van ze, echt een hele mooie grote en lang en blauw van kleur, uiteraard gingen onze katten er direct in en op onderzoek uit.
Lekker heel de middag buiten gezeten, ik wel onder de parasol want ik kan niet tegen de zon zo lang, moeders kwam ook nog even gezellig langs en ook zij sponsert Lianno.
Toen was het al snel weer tijd om Lianno terug te brengen en hij wilde graag dat zijn Oma mee ging en dat gebeurde dus, met zijn allen op weg naar Driebergen daar nog wat praten en aan de koffie en toen terug.
Op de terug moest en zou ik een Mac Flurry hebben dus bij e Mac gestopt en in de drive ijs gehaald, heel snel moeders afgezet die had er ook eentje voor Moeke 2 meegenomen en toen snel naar huis en genieten van het heerlijke ijsje.
Lekker allebei even op internet rond gehangen en het spel FarmVille gespeeld, eten gemaakt en nog wat rustig tv gekeken en zitten kletsen en nu is het de hoogste tijd om te gaan slapen, morgen is het begin van een hele drukke week en vooral Johannes moet veel overuren gaan maken dus een goede nachtrust is dan wel van belang.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Gezellig dat er leuk bezoek kwam. Succes met je drukke week.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.