Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16apr/101

Moeder aarde laat van zich horen.

Vrijdag 16 April
Vroeg op Sjoerd kwam en Johannes ging vroeg naar Amsterdam, huisje lekker schoon en het was weer erg gezellig met Sjoerd.
Ik voel me stukken beter kan weer meer eten en mijn darren worden rustiger, maar heb nog wel de diarree, dus gaat de goede kant op.
Monique belde en we hebben gezellig zitten praten met elkaar, daarna had ik Twil aan de telefoon en ook met haar lekker zitten bijpraten.
Ik vind het wel grappig dat moeder natuur even laat zien wie er nu werkelijk de baas is in de wereld, geen vliegtuigen en luchtruim dicht omdat er een vulkaan is gebarsten in IJsland en die heeft een wolk as gemaakt en dan is het gevaarlijk om te vliegen.
Zal wel weer een flinke economische strop worden, maar ach we zijn weer even terug op aarde daar waar moeder aarde de baas is, voor hen die wel moeten reizen is het erg balen want je zal maar vast zitten in vreemd land, dat is niet fijn.
Voor omwonende van Schiphol is het nu lekker rustig en zo heeft elk nadeel ook altijd mooie voordelen.
In de middag haalde Johannes vanuit zijn werk Lianno op en het was een grote chaos op de weg en hij deed er dus weer erg lang over, maar goed eenmaal hier lekker aan de Pizza.
De traplift stopte ermee vandaag dus de monteur kwam die nog even repareren, gelukkig doet hij het wel weer, maar baalde wel want ik was met de was bezig en kon dus niet verder.
Lianno las de kinderkrant nog even van 7days en toen lekker douchen en bed in, maar eerst nog eens even wat broeken passen want hij schijnt uit zijn broeken te groeien.
Lianno is nu 1 meter 23 en past nog heel goed in zijn nieuwe broeken dus valt mee, maar ja maat 110 wordt zo wel snel te kort en maat 116 is veel te wijd, dus dat wordt leuk.
Nog even beneden zitten praten met Johannes, tv aan gehad, mail gedaan en nu gaan we douchen en ook vroeg op bed, waren drukke en roerige dagen hier.
Dus dan is goed slapen wel een pre en vandaar dat we al om 22.00 uur naar boven gingen.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Lieve Moon

    Tegenwoordig hebben veel broeken van dat knoopsgaten elastiek er in zitten dan passen ze beter.
    Hier was dat ook altijd een probleem toen Anneke klein was.

    Gr Anja


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.