Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14apr/106

Stress, Ziek?

Maandag 12 April
Johannes naar Amsterdam heeft het erg druk de maanden April en Mei dus die zal veel werken en heel veel moeten overwerken.
Ik heb het huisje en de dieren gedaan en ook niet veel meer, ik ben erg moe heb het alsmaar koud, buik en maag irriteren me kortom zwakjes hier dus weinig verder te melden.
Heb dus veel liggen slapen zowel in bed als in mijn relaxstoel en hoe erg ook ik heb de kachel aan gehad maar zelf toen had ik het niet warm.
Zal wel stress zijn al dat gedoe met de smoeder van Lianno gaat me niet de koude kleren zitgten, het is zo jammer dat ze niet  oor heeft wat ze zichzelf en alle anderen aan doet, maar goed haar  puinhoop haar schoonmaakwerk.
Ik heb nog ge en koorts dus er zal wel iets gaan komen we zien het wel, in ieder geval; weer op tijd naar bed.

Dinsdag 13 April
Vanmorgen ging Johannes al om half 7 rijden en ik ben blijven liggen tot half 8, Sjoerd kwam en deed de boel en ik verzorgde de dieren.
Ik heb het koud lijkt wel winter en wat ik ook doe warm krijgen lukt niet dus in de zon gezeten met winterjas aan, buitenlucht is goed voor je.
San belde maar ik was echt beroerd en hield het dus kort en ben naar bed gegaan, eerst een douche genomen en toen met kleren en al in bed achter glas in de volle zon, lekker.
Inmiddels had ik van Johannes al gehoord dat het ook wel eens laat kon worden, ik heb hem toen maar niet verteld dat de koorts er was en hoe 39.9, dus plat en slapen.
Ik werd in de avond weer wakker en de koorts was gezakt naar verhoging,wat gegeten maar dat bleef niet binnen en heb maar rustig zitten nietsen voor de tv.
Johannes belde nog om te zeggen dat het echt heel laat zou gaan worden dus ben ik maar gaan douchen en weer wat slapen en Johannes belde rond 1 uur dat hij eraan kwam en was dus pas om 2 uur thuis, snel wat drinken en even rustig zitten kletsen en om 2.45 uur lagen we op bed.
Ik ben maar heel even hallo gaan zeggen ben niet lekker en doodop en hoef niet te zeggen dat ik deze uren niet normaal vind, dat weet hij wel.

Woensdag 14 April
Ik werd wakker gemaakt door Johannes rond 9.30 uur, hij was alweer een uur in de weer, had een telefonisch overleg erop zitten en vertrok weer naar Amsterdam, kon het niet laten om te zeggen dat ik het nu wel de omgekeerde wereld vond nog geen 8 uur thuis en de rest op het werk, foute boel als je het mij vraagt.
Gekke i s het lijkt wel of ik de enige ben die er wat over zegt, al zijn collega’s waren ook gewoon na de lange dag alweer aan de slag, ik haat de 24-uurs en altijd winst mentaliteit van deze maatschappij.
Goed onderweg zitten kletsen aan de telefoon en voor hij ging heeft hij de reusjes wel eten en water gegeven, daarna ben ik maar de dieren gaan doen.
Gelukkig had buurvrouw Ria nog wat sla voor de reptielen want ik ga nergens heen, heb nu geen koorts maar ben moe, misselijk en kan geen eten weg krijgen dus zit nu aan veel water en cup of soep.
Voorzichtig net wat aan huisje gedaan en nu ga nu de rest van de dag met de laptop mijn bed in, slapen, tv kijken, beetje surfen en we zien wel hoe de dag zich verder zal ontwikkelen.
wordt vervolgd.

Reacties (6) Trackbacks (0)
  1. Moontje van harte beterschap, lekker veel rusten, goed drinken!! dan hoop ik dat je je snel weer wat beter voelt!!

    Sterkte en Beterschap

  2. Beterschap Monique! Misschien heb je een maag/darm virus ofzo? Heb ik een paar weken geleden ook flink gehad. Ik hoop dat je er snel weer bovenop bent en dat Johannes eindelijk weer normale werktijden krijgt!!

  3. Sterkte en beterschap en een dikke knuffel!

  4. Lieve Moon

    Rust maar goed uit en. Veel sterkte en beterschap

  5. beterschap en rustig aan 🙂

  6. Hoi Moontje ,ik lees het nu pas ik wens je heel veel beterschap toe


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.