Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14apr/105

Kleine update

Zo vlak voor ik weer naar bed ga even een update en ik wil meteen iedereen bedanken voor hun lieve reacties, pb-tjes, mails.
Ik heb vanmorgen nog wat tv gekeken, maar niet lang en ben toen gaan slapen en heb de hele middag liggen slapen meet kleine onderbrekingen.
Mijn moeder belde nog en kwam later even langs, had een paar dingen gekocht op mijn verzoek en kwam die heel lief brengen, ik lag toen op bed en ze kwam even hallo zeggen boven, maar ik was zo moe dat ik niet eens de beademing af heb gedaan, wel even gesproken en haar uiteraard bedankt voor de boodschappen.
Tegen 5 uur belde Johannes en die kwam naar huis en ik ben blijven liggen tot kwart over 6 en moest toen wel op staan, heb toen de kippensoep van mijn moeder genomen en Johannes heeft bij de AH wat kleine boodschappen gedaan en nam lichte rauwkost salade mee, die vind ik altijd erg lekker.
We hebben eerst Lianno gebeld, was ons belmoment en hij is helemaal blij, want hij heeft vandaag van ons te horen gekregen dat hij inderdaad op Heppie-kamp zal gaan, verder was hij erg gezellig en vol plannen voor het komende weekend en vakantie.
Hij wist dat we bezig waren met het Heppie-kamp, maare we moesten nog even zien of er wel plek was, lees hier de posting over het kamp.
Na het bellen wat gegeten en dat deed me goed en het bleef binnen, had de hele dag alleen gedronken en dus dat is beter, koorts is weer even langs geweest in de middag maar nu weer normaal.
Zo nu duik ik onder de douche en dan weer bed in, slapen want dat is nu heel goed voor me en iedereen erg bedankt voor de lieve berichten en de beterschapwensen.
Ik hoop me morgen weer eens tuk beter te voelen zodat ik lekker in de zon kan zitten en dan zonder een dikke jas aan en weer fijn met de prijsvragen bezig kan zijn.

image001image002

Reacties (5) Trackbacks (0)
  1. beterschap moon

  2. Ik lees je verhaal nu pas. Ik wil je veel beterschap wensen.

    Liefs Monique (moste)

  3. Het is veel te mooi weer om ziek te zijn Moon, heel veel beterschap, en gauw weer lekker de zon in 😎

  4. Sterkte en beterschap !

  5. Wat geweldig dat Lianno op heppie kamp kan gaan. Voor jou een dikke knuffel en beterschap.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.