Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11apr/103

Smockey is verliefd op Reusjes

Zondag 11 April
Zo vannacht en vanmorgen geslapen alsof ik een narcose heb gehad, heerlijk voelde me voor het eerst sinds weken weer eens lekker en goed in de morgen, euh middag want Johannes had me lekker laten slapen tot ik waker werd en toen was het net 12 uur.
Jammer van de ochtend maar het was heel hard nodig, ontbijt was klaar en dus namen we een brunch heerlijk zelf gebakken brood met kaas en plakjes courgette en uiteraard veel koffie.
We hebben wat in de tuin gerommeld, hoofdzakelijk Johannes want ik kan dat dus niet en Johannes is bij de konijntjes op bezoek gegaan ze worden al heel stuk rustiger als je in de ren komt.
image001 image002 image003

image004 image005 image006

image007 image008 image009

image010 image011 image012
Zoals de foto’s hierboven laten zien zijn de katten Kuifje en vooral Smockey erg nieuwsgierig naar de reusjes, Gizmo vindt het allemaal wel in goed en kijkt rustig toe van een afstandje.
Smockey is echt heel erg gek op de reusjes echt stak zelfs zijn pootje door de tralies terwijl ze neus en neus zaten, het pootje is net niet te zien op de foto, maar hieronder de foto van de dag!
image013
Verder wat gerommeld in en om het huis en toen gezellig samen de film De Storm gekeken, die gaat over de watersnoodramp 1953 en was erg indrukwekkend, alleen vond ik het een beetje teveel gericht op 1 gezin en hun problemen dan op de werkelijke omvang de ramp, zoals de reddingsacties, mensen die vechten tegen water enzo nou ja jullie begrijpen wel wat ik bedoel of niet.
Die vrouw raakte der baby kwijt en opeens van het ene op het andere moment is de film 18 jaar verder en vieren ze de opening van Haringvlietdam…….erg vreemd maar goed als je de geschiedenis kent dan vul je de rest zelf wel in.
Na de film gegeten en Johannes moest nog wat voor zijn werk doen en toen heb ik even onze homepagina bijgewerkt, de onderdelen van de katten, Vlaamse Reuzen en de tuin zijn voorzien van nieuwe foto’s.
Nog even wat tv gekeken en nu ga ik douchen en in bed nog wat tv kijken en dan slapen, morgen begin van drukke week.

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Wat lief! Geniet maar lekker van al die beesten.

  2. Wat een leuke foto’s! Fijn dat je goed geslapen hebt, ik hoop dat je vanaf nu weer beter kan slapen.

  3. ach wat een schatjes allemaal! leuk dat ze zo lief met elkaar om gaan!! we komen ze graag snel bewonderen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.