Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10apr/100

Cranberry-Notenbrood

Zaterdag 10 April
Vanmorgen werd ik wakke ren Johannes was al opgestaan, het was net 10 uur en ik heb goed geslapen en dat is wel weer eens erg fijn, de zon kwam door de gordijnen naar binnen en dan begint ieders dag wel goed als je het mij vraagt.
Rustig de dag begonnen, mail gedaan, dagprijsvragen. FarmVille bijgewerkt en toen de dieren verzorgt, helaas nog geen eieren ze zijn wel erg dik de Luipaardgekko’s.
Vervolgens zijn we even buiten gaan staan kletsen met de buren en daarvan kreeg ik een heerlijk bak verse bruinenbonensoep, jummie bedankt Ria & herris.
Daarna naar Zeewolde gereden daar zit een Welkoop zaak en daar hebben we een grote ton gekocht om de voorraad konijnenvoer in op te slaan, waterdicht en die staat buiten op het terras nu en vol, 30 kilo voer.
Ook namen we grote hoeveelheid hooi, stro en voer mee, een leuk speeltje en tot slot wat snoep mee voor de reusjes.
Ik kocht ook 5 soorten Soezie broodmix voor de broodbakmachine, heerlijk allerlei smaken heb weer zin om zelf brood te bakken en we beginnen straks meteen met zonnebloempitten brood.
Je hebt die zakjes in kleine (1 brood) of in grote verpakking ( 5 broden) en echt alle smaken en ik heb de 5 lekkerste uitgekozen en de nieuwste met noten.
Het is heel simpel pak je broodbakmachine, gooi dit zakje erin en doe er 300ml water bij en zet hem aan……en wachten maar.
image001
De afbeelding is Cranberry-Notenbrood, deze ga ik dus van de week maken, ben erg benieuwd naar de smaak.
We hebben op de terugweg getankt, stop gemaakt bij de AH en tot slot post op de bus gedaan en toen door naar huis.
Thuis gekomen zijn we lekker bezig geweest met terras en tuin opruimen, reusjes verzorgen en ik kanweer volop genieten van de winterviolen die opeens weer helemaal in bloei staan, ik kreeg ze van Ge omdat zij naar Disneyland Parijs mee kon door mijn gewonnen prijs en nu bloeien ze weer helemaal en erg mooi donker var n kleur.
Samen lekker gegeten en gespeeld op Facebook, tv gekeken en zitten kletsen, ik kreeg ook nog een mail waar ik superblij van werd, maar daar later meer over.
Nu is de avond om ik ga lekker douchen en dan bedje in, hopelijk morgen weer zulk m ooi weer dan kunnen we het achter terras ook aan kant maken.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.