Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9apr/102

FarmVille echt superverslavend

Vrijdag 9 April
Johannes vertrok al vroeg naar Amsterdam het is druk op zijn werk en zeker de komende 2 maanden, hoort erbij.
Sjoerd kwam en maakte ons huisje schoon en ik verzorgde de dieren, allen maken het goed en het wachten is op de eerste eieren die elk moment gelegd kunnen worden.
UPC maakt er een puinhoop van gisteren viel het al regelmatig uit, maar vandaag is rampzalig geweest want nu viel steeds alles heel lang uit en dan ook echt alles tv, radio, telefoon en internet.
Goed ondanks dat grote probleem lukte het Monique om mij aan de telefoon te krijgen en we hebben herlijk lang zitten bijkletsen.
Ik heb dus lekker in de tuin zitten genieten van de zon en lekker een boek zitten lezen, tja als niets wat je eigenlijk zou gaan doen het doet is het en mooi excuus om niets te doen toch?
Sjoerd kwam nog even langs en bracht de milieupas van ons terug die heb e nodig om je huisvuil in de container te doen en zat nog in zijn jas, even later kwam hij nog even langs en haalde de door ons geleende kruiwagen op met ons oude vogelhuis.
Het vogelhuis is weg uit de tuin omdat het te ingewikkeld is vogels te voeren met drie grote katten, das niet te doen en niet eerlijk en Sjoerd had er nog een plekje voor.
Nienke mijn nichtje belde ook nog en met haar hele tijd zitten bellen, ik kan dus blijkbaar wel gebeld worden maar zelf niet b ellen, das niet handig maar ja.
Terwijl wij lekker aan de telefoon zaten was Kuifje met vlieguurtje bezig buiten en sprong omhoog en viel spontaan zo de vijver in, lachen dus…..Kuifje kwam eruit en ging in de zon zitten om zicht te wassen.
Na het lange gesprek meteen afgesproken voor ene dag in de komende vakantie en als alles goed gaat is Lianno hier dan twee hele weken, op dit moment moet hij eigenlijk tussendoor nog terug voor 1,5 dag en wij hebben nu verzocht om gewoon de hele twee weken hem hier te laten zijn, duimen voor maandag dan krijgen we antwoord.
De rest van de tijd lekker in de zon gezeten buiten, wat naar opgenomen tv programma’s gekeken en heel rustig af en toe als internet het deed wat op de pc gedaan.
Johannes speelt nu ook via Facebook het spel FarmVille dus heb ik hem 1 dag geholpen om op gang te komen end at ging voortreffelijk ondanks het slechte internet verdiende ik in zijn spel 30000 munten en 50 cadeaus dat kan dan van alles zijn en toen Johannes dat hoorde haalde hij op weg naar huis een bos tulpen, rood met geel erin erg mooi en wel een bos met 50 tulpen.
Superlief toch en ze staan nu mooi te pronken op de keukentafel.
Samen gegeten en in de avond allebei wat zitten spleen en tv gekeken, ik moest opblijven tot 12 uur omdat ik als een van de eerste wilde zijn bij een mooie dagaanbieding jij Intertoys, wat lezen jullie binnenkort wel en ik ben blij dat het er nog was en nu snel douchen en naar bed.

image001

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat lief van Johannes dat je mooie bloemen kreeg, geniet ervan! Ik duim voor goed nieuws maandag.

  2. hahaha ja verslavend zijn die spelletjes he?
    lief van die tulpen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.